keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kevätkukkia

Tänään sain Angelic Prettylle tekemäni tilauksen.

Tilasin siis tämän hameen. Jälleen kerran Angelic Pretty yllätti minut yksityiskohdillaan ja laadullaan. Kankaassa olevat koukerot ovat kohokirjailuja, ja pienet ruusut ovat hirmuisen sieviä ja yksityiskohtaisia. Kangas tuntuu ihanan jämäkältä mutta pehmeältä käteen. Mukana tulleet irtorusetit ovat ihanat helmikoristeineen, ja nekin ovat mukavan jämäkän tuntuiset (eli eivät lurpsahda käytössä). Takana olevassa sitomisrusetissa on kauniin yksityiskohtaiset päät.




Hameen lisäksi tilasin itsellen Teapartyt. Ikävä kyllä postitin replicani niiden ostajalle tänään, joten en voinut tehdä vertailupostausta, mutta eroja todella on. Ainakin väri on hieman erilainen, aidoissa kengissä tummempi.
Jouduin surukseni ostamaan kokoa liian suuret kengät, mutta onneksi ne eivät varsinaisesti putoa jalasta. Joudun ehkä tekemään remmeihin lisäreikiä, koska ne ovat liian löysät, mutta muuten pärjäilen!

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huoneeni on linnani

Otin tänään kuvia omasta huoneestani, tarkemmin sanottuna asuntoni makuuhuoneesta. Olen sisustanut sen vapaasti oman makuni mukaan, sillä koko muu talo on sisustettu sukupuolineutraalisti avokkini vuoksi (en halua hänen miehisyytensä kärsivän), ja tarvitsen pakopaikan kun en enää kestä beigejä sohvia ja kirsikkaisia kirjahyllyjä.


Tässä on yleiskuva huoneestani sellaisena kuin se näkyy ovelta katsottuna. Valkoinen möhkäle vasemmassa alanurkassa on sänkyä, ja sinisessä pikkusängyssä istuu BJD:ni Celia.

Tässä näkyy sänkyni ja yöpöytäni. Sänky näyttää kamalan kapealta, oikeasti se on 120 cm leveä.


Tässä näkyy ovenpuoleisella seinällä oleva peili. Se on sijoitettu vaakatasoon, sillä se toimii vain sisustuselementtinä. Peilailupeilini on eteisessä. Peilistä näkyy myös hieman sänkyni "katosta".

Tässä vähän tarkempaa kuvaa kulmakaapistani, josta pidän kovasti. Rakastan maalaisantiikkista tyyliä. Hyllyt ovat aika tyhjillään, en pidä ylipursuavista hyllyistä.


Tässä vielä tarkempaa kuvaa pehmoleluvuorestani.





Ja tässä vielä kuva vaatekaapitani, koska kiviäkin kiinnostaa! :D

torstai 9. huhtikuuta 2009

Princess Drop -kengät

Sain tänään Babyltä tilaamani kengät!


Rakastuin kenkiin heti, kun ne lisättiin Babyn sivuille myyntiin. Jouduin kuitenkin odottamaan kokonaisen päivän (eli syntymäpäiväni), ennen kuin pääsin tilaamaan ne. Pelkäsin että ne myydään loppuun.
Parasta kengissä: puupohja! Olen aina halunnut puupohjaiset kengät, ihan vain kokeillakseni (ja koska puupohja näyttää kivalta). Niillä on yllättävän helppo kävellä vaikka pohja ei joustakaan! Tosin kengät ovat aika raskaat.
Poupeegirlistä päätellen kengät ovat aika suositut! Hanki sinäkin omasi jo nyt!
Tilasin kengät maanantaina, ja tänään sain lapun tullista. Kiitettävän nopeaa toimintaa Babyltä, muistan ajat jolloin varasin paketin odottamiseen kuukauden. Johtuuko tämä finanssikriisistä vai Babyn suosion laskusta? Vai saanko .~*;minä:*~. parempaa ja nopeampaa palvelua kuin kukaan muu??
Kengät tulivat muuten älysöpössä laatikossa! Ennen olen saanut vain valkoisi tylsiä laatikoita, mutta nyt laatikko oli niin siisti että otin siitä kuvankin!




sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Päivän asu

Tänään pukeuduin loleihin, koska minulla on syntymäpäivä. Täytän 18, ja haluan olla puettuna kuin pikkulapsi tai prinsessa täysi-ikäisyyteni kunniaksi!



Mekko: Angelic Pretty
Laukku: Angelic Pretty
Rusetti: Baby
Paita: Baby
Korut: Baby, Swimmer, Nemeira

Pahoittelen kuvan huonoa laatua ja halpaa muokkausta, oli pimeä päivä ja jouduin valottamaan kuvaa Gimpillä...