sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Puistossa

Tällainen minipostaus tänään!
Kävin ystäväni kanssa puistossa, ja päätimme ottaa muutaman kuvan!


Asuni on Angelic Prettyn Glitter Trump -sarjaa, kengät, laukku ja pikkurusetit ovat Babyltä.

(Saatan lisätä kuvia myöhemmin, mutta siihe tarvitsen kaverini luvan. :D)

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Alice Deco a la Mode


Alice Deco a la Mode on suhteellisen tuore lolita-julkaisu. Toisin kuin Gothic&Lolita Bibleä (jota on ilmestynyt 33 osaa), Alice Deco a la Modea on ilmestynyt vasta kaksi numeroa (kevät ja kesä 2009), joten jokainen ehtii vielä mukaan "keräämään yhdessä ne kaikki!".


Alice Deco a la Mode on hengeltään hieman erilainen kuin Bible. Siinä missä Bible esittää uusimmat uutuudet ja sesongin tuotteen pääsääntöisesti, antaa vinkkejä peruslolilookin luomiseen, ja toimii noin yleensäkin lolitamuodin tärkeimpänä mookkina, Alice Deco a la Mode ei pyri miellyttämään kaikkia gootti- tai lolitatyyliä harrastavia. Se on erittäin sweetpainoitteinen(ja Angelic Prettyä löytyy erittäin paljon), goottiä löytyy hyvin vähän ja sekään ei ole siitä synkimmästä päästä, ja punkia tai muuta vastaavaa ei onäy juuri ollenkaan. Lehti ei keskity esittelemään brändien uusimpia luomuksia, vaan pikemminkin uusia tapoja pukeutua söpösti (ja lolisti), jotta loliharrastamisesta tulisi vähän jännempää. Alice Deco a la Mode on meikkeineen, peruukkeineen, brändiä ja teemoja keskenään sotkevine asuineen ja piilareineen Bibleä räväkämpi, mutta panostaa kuitenkin huomattavasti enemmän arkisempaan pukeutumiseen (lolitaa legginseissä jne.), jolloin lehti sopii hyvin muillekin söpöilijöille, eikä pelkästään loliharrastajille.


Alice Deco a la Moden rakenne on yllättävän samanlainen kuin Biblessä. Sisällysluettelo löytyy samasta paikasta, ja vaatteet on ripoteltu samaan tapaan sivun laidoille antaen malleille ja mallien asuille paikan keskeltä sivua. Molemmissa lehdissä on photoshooteja, molemmissa lehdissä on meikkitutoja, molemmissa lehdissä on monta sivua mainoksia. Sisältö on kuitenkin niin erilainen, että kopiosta tai kilpailevasta lehdestä ei kuitenkaan voida puhua.
Henkilökohtaisesti pidän enemmän Alice Deco a la Modesta kuin Gothic&Lolita Biblestä, mutta se johtuu kiinnostuksestani söpöilyyn, ja vain söpöilyyn. Alice Deco a la Modella on enemmän tarjottavaa minulle. Jatkan edelleen molempien lehtien ostamista, ja Gothic&Lolita Bibleä suosittelen katumuotia laajemmin harrastaville. OTT-söpöilijöille, kuten minulle, suosittelen Alice Deco a la Modea. Muille se saattaa aiheuttaa ärsyyntymisreaktion.


maanantai 13. heinäkuuta 2009

Animecon VII

Tulin eilen kolmipäiväisestä Animeconista Helsingissä. Kävin siellä jokaisena päivänä, ja luonnollisesti asuni oli eri jokaisena päivänä!

Ensimmäisen päivän asu:


Toisen päivän asu:


Ja kolmannen päivän asu:


Kaikki vaatteet ovat Angelic Prettyä. (Ensimmäisen päivän hame Wonder Party-mallistoa, toisen päivän mekko Colorful Heart-mallistoa ja kolmannen päivän asu Dream Doll -malliston mekko. Kysykää lisää, jos haluatte tietää.)

Animecon meni yllättävän hyvin. Vaikka Animeconin alkamista edeltävänä päivänä satoi kaatamalla, kuten myös tänään, Animecon oli suhteellisen aurinkoinen. Hyvä sää pelasti koko conin, sillä tilat eivät olisi riittäneet tuhansille sateeltasuojautujille.
Ikävä kyllä tämän vuoden Animeconissa ei ollut mitään katumuotiin liittyvää ohjelmaa, joten con meni lähinnä hengailuksi ja valokuvaamiseksi. Myyntipöydillä oli kuitenkin yllättävän hyvä lolitarjonta, toivottavasti vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Tulen aina iloiseksi kun näen coneissa vaatekojuja, ja toivon että niitä näkyy paljon tulevaisuudessakin!
Taidekuja oli surullisen pieni, mikä oli yllättävää, kun kyseessä on vuoden suurin con. Olisin halunnut päästä ostamaan kakkukoruja, mutta koska taidekojuja oli suunnilleen 10, ei ollut yllättävää että yhtäkään korunmyyjää ei näkynyt.
Kokonaisuudessaan con oli ihan onnistunut, mutta ei paras kaikista. Ihmisiä oli valtavasti (yhteensä yli 10 000, kuulemma), joten myyntipäydille oli vaikea päästä. Tilat eivät olleet parhaat mahdolliset, paitsi ehkäpä sijainniltaan (kohtuuhintainen hotelli lähellä, jee!). Ja on tietysti typerää valittaa katumuotiohjelman vähyydestä, kun kyseessä on animecon, mutta tietysti joku muotinäytös tai paneeli olisi piristänyt päivää kummasti.
Kiitos kuitenkin kaikille jotka tulivat juttelemaan, kuvasivat minua tai kehuivat asujani! Viimeistään Tsukiconissa nähdään taas! ♥