maanantai 7. syyskuuta 2009

Välihuomio

Blogini on nyt remontin alla, joten en päivittele. Ulkoasu voi aika ajoin näyttää kummalliselta, älkää säikähtäkö!
Princess Illusion palaa pian entistä ehompana!

lauantai 5. syyskuuta 2009

Sweets Country ja vähän muuta makeaa

Olen viimepäivien aikana saanut vähän lisää lolikamaa, ja ajattelin tiivistää ostokseni tähän yhteen merkintään.

Ensimmäiseksi paras ostokseni ikinä: Angelic Prettyn Sweets Country -hame vaaleanpunaisena! Olen nyt saavuttanut jotain suurta elämässäni. Koska tämä tässä on kaikkien aikojen the Ultimate Dress of Dreams. Toisin sanoen se maaginen vaatekappale, jota olen metsästänyt ja himoinnut vuosia. Unelmahameeni. Ihanaa. ♥


Tässä taas uusin tilaukseni Angelic Prettylle. (Jää muuten viimeiseksi tänävuonna, nyt alkaa säästäminen matkaa varten. ;P)

Elegant Heart -kengät! Aivan ihanat. En osaa sanoa mitään muuta. Vaaleanpunaista ja valkoista samoissa kengissä, niin söpöä!


Princess Blouse with Tulle Lace Jabot -paita valkoisena. Hyvä valkoinen peruskauluspaita. Irrotettavat hihat on iso plusplus. Paita ei näytä kovin hääppöiseltä kaukaa katsottuna, mutta taas kerran Angelic Pretty yllättää yksityiskohdillaan.






Ja sitten vielä Milky Candy Brooch -ketju. Olen pitkään kaipaillut tällaista ripustettavaksi laukkuun tai vaikka hameeseen tai mekkoon! Yksityiskohdat ja asusteet ratkaisee.


Ovatko kuvat muuten liian epäselviä? Laatu ei varmaankaan kärsisi niin paljon, jos lähettäisin kuvat photobucketin kautta, mutta olen vähän laiska. Onko laatu häiritsevän huono?
Sen lisäksi tiedustelisin osaako kukaan tehdä kivoja layouteja blogeihin? Minä nimittäin en osaa, mutta haluaisin jonkun supersöpön Angelic Pretty -henkisen layoutin. Tai ainakin bannerin ja taustat (jotain polkadotteja tms.). Vapaaehtoisia? :D Luonnollisesti annan krediitit tekijälle.