sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Pikkupikkujoulut

Tapasin eilen kavereita pikkupikkujoulujen merkeissä. Toisin sanoen söimme pipareita ja hengasimme tavalliseen tapaan. Päätin yleisön pyynnöstä pukeutua loleihin. :D


Päällä on se uusi keltainen mekko, joka näyttää edelleen valkoiselta kaikissa kuvissa. :D Muuten voittenkin varmaan arvata, mistä merkistä asuni koostuu...

Suunnilleen viikko sitten sain tilaustyönä Kainolierolta teetättämäni keepin ja muhvin. En voi ottaa Babyn takkia mukaan Japaniin, koska se painaa niin paljon, joten päädyin keeppiin. Se mahtuu matkalaukkuunkin paremmin, ja on yllättävän lämmin (etenkin kun Japanissa ei ole niin kylmä kuin Suomessa).


Keeppi on ihanan pehmoinen. Kainoliero teki hyvää työtä, eikä tilaus ollut hinnalla pilattu! Sen lisäksi sain sellaista pitsiäkin kuin halusin, ja söpöjä yksityiskohtiakin erikseen pyytämättä. :P

Matkaan on nyt tasan viikko. 168 tunnin kuluttua istun lentokoneessa viidettä tuntia, jos kaikki menee hyvin.


keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Huoneeni on linnani vol. 2

Huoneeni (eli asuntoni makuuhuone) on muuttunut hieman viimeisimmästä huonettani koskevasta merkinnästä, joten ajattelin ottaa uudet kuvat! Maalaisromanttinen ja vaalea huone liittyy aivan tarpeeksi loliin, jotta voin kirjoittaa siitä tähän blogiin, vai mitä?


Ensimmäiseksi varmaan kaikille tuttu kaappi ja pehmolelukasa. Otan siitä yleensä kaikki asukuvani, koska valo on hyvä (tai paras mahdollinen), ja kaappi on edelleen tosi ihana.


Vaakasuora peili on saanut kaverikseen ruusunaulakon. Pidän kukkakoristeista, joten ripottelen niitä sinne tänne huoneessani, kuten näkyy.Olen hankkinut kokonaan uuden sängyn, oikeastaan pakon edessä. Sänky on nyt leveämpi ja korkeampi, ja vähän aikaa sitten hankin siihen päädyn. Pääty on aivan mahtava, vaikkakin jouduin itse maalaamaan päädyn puuosat, jotka olivat ruskeat. Ihan hyvä siitä tuli! Kuvasta ei taida huomata, että olen kiinnittänyt sänkyyn tekoruusuköynnöstä.


Ja viimeiseksi Celian sänky ja kokovartalopeili. Kokovartalopeilikin on uusi ostos. Rehellisesti sanottuna ostin sen osittain siksi, että jos joskus en saa ketään kuvaamaan asuani, voin ottaa peilikuvia itse! :D Kaunis peili se on joka tapauksessa, enää ei tarvitse laittautua eteisessä.

Seuraavaksi tavoitteenani on ostaa kattokruunu! Haluaisin myöskin vaihtaa vaatekaapin ovet johonkin söpömpään, mutta se saa kyllä odottaa.