sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Milky-chan

Vaikka ohjelmassa ei ole tänään mitään, päätin silti pukeutua loleihin, ihan vain huvin vuoksi. Tässä kuva asusta.


Pahoittelen peilikuvaa ja kuvan huonolaatuisuutta ja rumaa leikkausta. Yritän tosissani parantaa kuvien tasoa, mutta se on vähän vaikeaa yksin ja digikameran kanssa. Toivottavasti en pilannut kenenkään päivää. :P
Keskiviikkona sain rytmivalvurin sydänsairauden vuoksi, eli olen ollut toipilaana siitä lähtien. Tänään päätin piristää itseäni kauniilla vaatteilla, kun minulla vihdoinkin on siihen energiaa. Iloitsen erityisesti hupparista, se on niin ihanan talvinen ja söpö!

maanantai 11. tammikuuta 2010

Ostokset Tokiosta vol. 2

Ja ostokset Tokiosta jatkuu. Tänään vuorossa pikkukrääsää.



Ensimmäiseksi vaikuttava kokoelma sukkia! Tykkään lolisukista todella paljon. Se voi vaikuttaaa vähän oudolta, mutta sukat ovat niin pehmeitä ja kauniita ja... Kuten huomaatte, ylipolvensukat on pop. :D Suosikkini ovat nuo moniväriraidalliset sukat.


Hiusrusetit ja wristcuffit. Ostin mustan rusetin sopimaan yhteen Dream Doll OP:n kanssa. Wristcuffeissa on pienet sydänkoristeet, en tiedä huomaako sen kuvasta.


Karkkikorut. Ostettu sieltä täältä, vaikka näyttääkin että kaikki kuuluisivat samaan sarjaan. :D Valkoiset karkkipallerot ovat hiusklipsit, ja vaaleanpunaisista karkeista löytyy kaulakoru, rannekoru, kaksi hiusklipsiä, korvakorut ja sormus.


Rusettiteemaiset asusteet. Neljä sormusta, kaksi rannekorua ja yksi jokin jonka käyttötarkoituksesta en ole varma, mutta jota ajattelin käyttää pampulana ja rannekoruna. :D


Kruunuteemaiser korut. Kaulakoru, rannekoru ja sormus.


Ja muuta sälää. Lompakko, obento ja kampa Swimmeriltä, muut taas sieltä täältä. Suklaalevy on peili, karkki on kännykkäkoru, kakunpala on rasia ja vaaleanpunainen sotku on kuulokkeet. Mukaan pääsi myös Angelic Prettyn kalenteri, jonka sain kaupanpäälliseksi. :D Suosikkini on ehdottomasti kuulokkeet! Kuuloke-osat ovat keksin muotoiset, ja johdot vaaleanpunaiset. Vihdoin voin kuunnella musiikkia loleissakin! ;D

Vähän lyhyempi merkintä tällä kertaa. Krääsän kuvaaminen ei ollutkaan niin kova homma, kun kuvasin monta samaan aikaan. :D

tiistai 5. tammikuuta 2010

Ostokset Tokiosta vol. 1

Tulin takaisin, ja olen nyt levännyt pari päivää. Aika aloittaa ostosten listaaminen! Listaan ostokset kahdessa erässä, koska niiden kuvaaminen on niin suuri homma. :P Tässä merkinnässä esittelen suurimmat vaatekappaleet, ja toisessa pienemmät, kuten asusteet. Siitä, miten reissu meni, ja miten Japanin katumuotsiskene voi nykyään, kerron kolmannessa merkinnässä.
Aloitetaan!


Eli ensimmäiseksi se kaikkein tärkein, eli uusi talvitakki. Päädyin luonnonvalkoiseen Milky-chaniin, ja olen erittäin tyytyväinen. Angelic Pretty jyrää taas kerran yskityiskohdillaan, joille kuva ei tee oikeutta. Takki on jotenkin hirveän mukava päällä, pehmeää kangasta jne., mutta ei tietenkään sen lämpimämpi kuin lolitakit yleensäkään. Minusta on hirveän huvittavaa, kun takissa on "bambin karvaa" tekoturkiksena. Julmaa. :P


Ainoat ostokseni Babyltä, eli talvisaappaar ja muhvi. AP:n saappaat eivät ikävä kyllä innostaneet minua tänä vuonna, joten päädyin Babyyn. Olen tyytyväinen. Saappaat ovat todella söpöt, sydänreiät ovat ihanat. Materiaali on jokseenkin muovisen tuntuinen tekonahka, josta tulee vähän halpa tunne, mutta ainakit saappaat näyttävät kivoilta. :D Ja made-in-china on ongelma melkein kaikissa lolikengissa...
Muhvi on hyvä perusmuhvi, niitä ei ole koskaan liikaa. Piste jokaisesta rusetista jne. :P


Fukubukurot tulivat sopivasti myyntiin 1. päivänä, ja ostin sellaisen Angelic Prettyltä. Sain 8100 jenillä keepin, hanskat, kaulaliinan ja talviheaddressin, eli ei paha. Täydellinen talvisetti, ja olen erittäin tyytyväinen. Luonnollisesti fukubukuro-tavarat eivät loista aivan samanlaista laatua ja yksityiskohtien kirjoa kuin erikseen myytävät tavarat, mutta hintaansa nähden kyseessä on erittäin käytännöllinen ja suloinen ostos!


Ja tässä vielä hanskat ja Milky-takkiin sopivat korvaläpät. Kaikki varmaan arvaavat jo, että olen hulluna kaikkiin talvivaatteisiin? :D


Ostin myös Dream Doll House -mekon. Printti on ihana, ja muisuttaa Toy Paradea, joka on yksi lempiprinteistäni. JSK:n malli on todella kiva. Sääli että samaan sarjaan kuuluvat rusetit oli jo myyty loppuun.



Tällä hetkellä suosikkiostokseni! Vaaleansinivaaleanpunainen lappuhaalarimekko. Mekko on malliltaan vähän epätavallinen, mikä tekee siitä aika jännän. Parasta siinä on kuitenkin se, että hame-osan saa vaihdettua housuihin! Ajattelin lähipäivinä pukeutua sweetlolitaan housuissa, ja todistaa kaikille, että se on mahdollista!


Milky-chan-hame. Perushame, mutta todella söpö. Talveksi on kiva saada jotain raskaammasta kankaasta valmistettua.





Neljä paitaa, jotka edustavat kaikki mahdollisia paitatyyppejä. :P Kauluspaitoja minulla on kyllä ennestäänkin, mutta en voinut vastustaa kiusausta ostaa "rusettioksennusta". Se on niin vihattu, että minun oli pakko ostaa se! Cutsewissa on ihana määrä rusetteja, ja hienot yksityiskohdat, jotka eivät taaskaan kuvassa tule esiin. Huppari oli must-have. Lolihupparit on ylipäätään minulle joku heikkous, ja niitä voi käyttää niin kivasti takin sijasta syksyllä ja keväällä! Myös neulepaidasta olen haaveillut, ja sopiva löytyi vieläpä alennuksesta!


Pieni, epäkäytännöllinen sydänlaukku. Isoja laukkuja minulla jo on, joten päätin ostaa pienen. :P Taas kerran ihastelen sydänsolkia ja muita yksityiskohtia.



Ja sitten alusvaateosastolle. Halusin jotain vaaleanpunaista, sillä minulla on vain valkoisia. :P Alushame on tosiaan lähinnä koristehame, yksinään se ei erityisemmin kohota hametta. Toisen alushameen kanssa käytettynä se kuitenkin antaa hameelle hyvän muodon, ja noh... Se on nätti.
Ostin myöskin Metan alushameen Closet Childistä, ja täytyy sanoa, että se on kohottajana paras mikä minulla on ollut, sekä todella mukava päällä. Se on kuitenkin niin mitättömän näköinen, että en vaivautunut ottamaan kuvaa. :P

Lopuksi täytyy vielä mainita, että onnistuin saamaan print cardit Angelic Prettylle, Babylle ja Closet Childiin. Olen jokseenkin ylpeä.