tiistai 23. maaliskuuta 2010

Alice in Wonderland -miitti


Olin lauantaina miitissä ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Menimme terribleläisten kanssa katsomaan Tim Burtonin Alice in Wonderlandin. Täytyy sanoa, että olin ihan tyytyväinen elokuvaan, vaikka se ei ihan vastannutkaan odotuksiani. Luonnollisesti Tim Burtonin ja Ihmemaan Liisan pitäisi olla eeppinen yhdistelmä, mutta ikävä kyllä se ei räjäyttänyt tajuntaa. Suosittelen elokuvaa kuitenkin, ihan vaan jo pukujen ja muun silmäkarkin vuoksi.
Elokuvan jälkeen kävimme Fazerin kahvilassa kahvittelemassa. Oli mukava miitti, ja juttelin jopa muutamalle ennalta tuntemattomalle tyypille.
Jospa Terriblen miittikato saataisiin hiljalleen kitkettyä pois. Minä ainakin innostuin jopa harkitsemaan Lahti-miittien järjestämistä vähän keväämmällä.


Miitissä oli Alice in Wonderland -teema, joten päädyin pukeutumaan Wonder Party -hameeseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Glitter Trump, mutta halusin yhdistää asuuni karkkikoruja. Asusta tuli aika ylimakea, mutta sitä söpömpihän se vain on. Ja se oli yllättävän mukava elokuvankatseluasu.

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lisää Angelic Prettya

Ostin Terriblen sisäisistä kaupoista vähän lisää vaatetta! Oli jo aikakin, olinhan minä melkein kolme kuukautta ilman mitään uutta!


Ensinnäkin, ostin tällaisen hameen. Minusta hame on aivan mahtava! Se on vähän erilainen, mutta kuitenkin ihan tajuttoman suloinen. Yksityiskohdat ihastuttivat taas, ja takana on bustlemainen tylli. Hame on aika lyhyt lolihameeksi, mutta sekin on vain söpöä, vai mitä?


Sitten tällainen rusetti. Kuten ahkerimmat stalkkerini varmaan tietävätkin, minulla on samaan sarjaan kuuluva mekko! Rusetti tosin sopii melkein minkä kanssa tahansa, joten siksikin se on hyvä ostos.


Kaupanpäälliseksi sain tällaisen korun. Se on todella kaunis! Sääli että kuva ei tuo sille oikeutta. Pidän pienistä lahjoista ja yllätyksistä, ja tämä oli jotain mistä olisin voinut vaikka maksaa!
Kiitos Onee-chanille hyvistä kaupoista!

Huomenna lähden Liisa-miittiin Helsinkiin. En ole miitannut pitkään aikaan, joten toivon että kaikki menee hyvin. Saatan nähdä joitakin lukijoitani siellä!

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Päivän asu


Taas olisi päivän asu luvassa. Eli tältä näytin pari päivää sitten kaupungilla.
Paita on vähän makkaroilla, mutta haittaneeko tuo mitään... Jumpperi on nyt kovassa käytössä!