maanantai 27. syyskuuta 2010

Growing Up

Ostin tänään uudet kengät! Kaikkihan muistavat, että olen himoinnut mustia lolikenkiä, vai mitä? Olin sitten radikaali, ja päätin ostaa sellaiset Suomesta!


Pahoittelen salamakuvaa, ja muutenkin epäselvyyttä. Kengät ovat samettiset, joten niistä on mahdoton saada yksityiskohtaista kuvaa digikameralla. Mutta aivan upeat ne on! Ja korko, korko, korko! ♥

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Happy Icecream

Lisää vaatteita! Jee! ♥ Tilaukseni Closet Childista saapui muutaman mutkan jälkeen kotiin.





Ensinnäkin, Happy Icecream -mekko! Mekko on aivan ihana, eivätkä kuvat tee sille oikeutta. Ironisesti musta väri vaatekaapissa piristää, ja jo pelkästään helman runsauden ja sen keveyden vuoksi mekko on loistava ostos. Pisteenä i:n päälle itse JÄÄTELÖ, jota kaikki pitävät hölmönä, mutta minä sairaan suloisena! Onko olemassa mitään suloisempaa kuin kolmiulotteinen jäätelö vyötäröllä?



Olen myöskin "huvikseni" alkanut keräilemään hameisiini sopivia hiusrusetteja. Se on... Hauskaa? Voi kuvitella omistavansa melkein koko setin! :D

Yleensä kun tilaan Closet Childilta jotain suurempaa, tilaan myös koruja ja muuta roinaa, koska asusteitahan ei koskaan ole liikaa (oikeasti, ne tekevät asuista täydellisiä). En kuitenkaan jaksa napsaista kuvaa jokaisesta sormuksesta ja hiuspinnistä, joten lukijoiden iloksi ja kauhuksi ajattelin julkaista nopeasti näpsäistyn kuvan korulaatikostani.



Tässä on korulaatikkoni. Se on suunnilleen kenkälaatikon kokoinen metallilipas, sillä en saa korujani mahtumaan tavalliseen korulipastoon.



Sen sisältö näyttää tältä. Toisin sanoen se on melkein ääriään myöten täynnä koruja ja muita pieniä asusteita, ja kaikki ovat siellä sekaisin. :D Tämä kuva saa toimia huonona esimerkkinä kaikille materialisteille...

torstai 16. syyskuuta 2010

200 + HAPPY STARS

Se on sitten seuraavan juhlapostauksen aika. Blogini on juuri ylittänyt kunnioitettavan 200 lukijan rajan.
Ihan vain sen vuoksi otan kerrankin vastaan blogipalkinnon Candy Starstuckilta, Caramealta, Seralta ja Pitsiperhoselta. Kiitos tästä suuresta kunniasta! Ja kiitos jokaisesta lukijasta, paitsi niistä tyhmistä!





Palkintoon kuuluu paljastaa itsestään seitsemän asiaa ja linkittää seitsemän blogia. Täytän velvollisuuteni. Juhlapostauksen kunniaksi paljastan itsestäni sellaisia asioita, joita etten koskaan muuten saisi tietää tämän blogin kautta.

1. Olen todella nirso ruuan suhteen. Monia ruoka-aineita en syö ollenkaan, ja joitakin syön vain tietyn merkkisinä tai oikealla tavalla valmistettuna.

2. Olen homoseksuaali, eli rahvaanomaisesti sanottuna lesbo. Seurustelen maailman ihanimman tytön kanssa.

3. Olen hyvin kiinnostunut sarjakuvataiteesta, ja aloittelen depyyttiäni erään ystävän kanssa.

4. Olen niin sanottu fail-abi, eli opiskelen lukiossa neljättä vuotta. Muutan ensi kesänä Tampereelle jatko-opintojen perässä.

5. Olen koiraihminen, ja minulla on koira. Se on 7-vuotias kultainennoutaja Nova.

6. Minulla ei ole koskaan ollut reikiä hampaissa, ja pelkään kuollakseni hammaslääkäriä.

7. Olen vielä epävarma tulevaisuudestani, mutta haluaisin opiskella floristiksi.

Myönnän palkinnon taas eteenpäin, ja se saattaa mennä sellaisille, joilla sellainen jo on. En välitä! Ne eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, linkitän vain muutamia minun mielestäni onnistuneita ja/tai minulle henkilökohtaisesti tärkeitä blogeja!

1. Cinnamonhuskylle blogiin Hattarataivas
2. Kaislealle blogiin Paperisilppua
3. Kashiyukalle blogiin Pitsiperhonen
4. Nemeiralle blogiin Sweet Insanity
5. Jousille blogiin Strawberry Dream
6. Mademoiselle Parapluielle blogiin Päivänvarjon alla
7. Caramealle blogiin New Vogue Children

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Lahti-miitti 2010


Eräänä kauniina päivänä päätin järjestään Lahteen miitin yhdessä lolikaverini Surkun kanssa. Miiteistä on Lahden seutuvilla ollut pulaa lolikadon vuoksi, joten viimein rohkaisin mieleni, ja tein asialle jotain.
Miitin oli tarkoitus olla perinteinen loli-miitti ilman sen suurempaa ohjelmaa. Toisin sanoen aikataulujen kanssa sekoilemista, eksymistä, olkienm kohauttelua ja surkeaa säätä. Sen osalta miitti onnistuikin täydellisesti.
Kiitän suuresti kaikkia miittiin osallistuneita, koska yksin miittaaminen on tylsää. Erityisesti kiitän Mademoiselle Parapluieta koko konkkaronkan majoittamisesta kahvilan mennessä kiinni ja sään huonotessa.

Julkaisen nyt samalla kuvan miittiasustani, eli Starry Night Theatre -kokonaisuudestani. Olen käyttänyt sitä aikaisemminkin, mutta kuvia ei ole tullut otettua. Sukat ovat Metalta ja hiuksissa olevat kultaiset rusetit H&M:stä. Arvatkaa mistä loput vaatteet ovat!


Lukijoitteni suruksi ja kauhuksi minusta räpsäistiin pitkästä aikaa myös naamakuva!

Ja sitten vielä satunnainen kuva kaikkien Agitha-kuvadumppeihin. Minä istun!!



Ensimmäinen kuva muuten kertoo miitin hengestä paljon. Lopulta miitti jakautui Terriblen perinteille uskollisesti sweetlolien ja gothiclolien väliseksi sodaksi, ja jälki oli aika guroa. SIEG HAIL ANGELIC PRETTY!