torstai 25. marraskuuta 2010

Casual Princess

Pidin pienen yksityisen gallupin, ja monet olivat sitä mieltä, että Princess Illusion voisi ja pitäisi käsitellä muutakin muotia lolitan lisäksi. Yleisön pyynnöstä saatte tästä lähin ihailla myös ns. tavisostoksiani, jotka eivät ole lolitaa, mutta söpöjä ja arkisen prinsessamaisia silti. Sain myöskin palautetta siitä, että blogiani haluttaisiin lukea englanniksi. Olen yllättynyt ulkomaalaisista lukijoista, mutta saamanne pitää!

I kept a private gallup and many seemed to think that Princess Illusion should and could deal with other fashion as well as lolita. To keep my audience happy you will be able to admire my casual shopping too from now on. They're not lolita, but cute and casual princess -like anyway. I also got feedback about people wanting to read my blog in English. I'm surprised to have international readers, but here you go!


Ostin itselleni uuden baskerin ja kaulaliinan. Baskereita minulla on ennestää, mutta kaulaliinaa ei, joten suuntasin Accesorizeen. Kauppa ei petä minua koskaan, ja tälläkin kertaa löysin tismalleen, mitä halusin! Baskeri oli todellinen löytö. Kuka olisi osannut kuvitella, että jostain päin Suomea löytyisi baskeri jossa on rusetti! ♥

I bought a new berret and a scarf. I alrealy have a few berrets, but scarfs i had none, so I went to the Accessorize. The shop never disappoints me, and this time too I found excactly what I wanted! The berret is a real find. Who could have imagined that you could find a berret with a bow on it from Finland? ♥


Tämän söpön nupparin löysin KappAhilsta. Se on tarkoitettu pikemminkin oloasuksi kuin päiväkäyttöön, mutta tarkoitustaan se palvelee hyvin. Se on pehmeä ja lämmin! ♥

I found this cute hoodie from KappAhl. It's ment to be more like a pyjama than casual wear, but it serves its meaning well. It's so soft and warm! ♥




Myös nämä korut löytyivät Accessorizesta. Karusellikorvakorut olivat jotain pakollista ostettavaa, ja on hyvä omistaa valtavat määrät parittomia korvakoruja. Lävitstysten määrä korvissani nimittäin vaihtelee, joten on on turha ostaa kaikkea pareittain. Lintuhäkkikaulakoru on aivan ihana, ja se kilisee kivasti kävellessä! ♥
I found this jewelry from Accesorize as well. The carousel piercings were something I just had to have, since it's good to own some pairless piercings. The number of penetrations on my ear varies, so it's no use to buy everything in pairs. The bird cage necklace is sto adorable, and it jingles when I walk! ♥


sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Victorian Girl


Tsukiconin kunniaksi kävin eilen Helsingissä, vaikken koskaan päässytkään coniin asti. Minulla oli niin paljon tehtävää ja osteltavaa, että päätin lopulta jättää osallistumasta coniin. Olisi kiva kuulla, oliko siellä mukavaa ja mitä missasin!

Pidän hirmuisesti eilisestä asustani. Victorian Girl on aivan mahtava mallisto, ja sopii hienosti syyskeleille! Olen taas ollut kerkimääräistä innostuneempi ruseteista, joten tämä asu sopii myös omiin vaihtuviin mieltymyksiini. On jotenkin hassua, että hame on tehny samasta kankaasta kuin takki. Se tekee sitä ehdottomasti talvivaatteen, vähän niin kuin kaksiosaisen takin! Se on todella söpöä! ♥ Jakku ja hame toimivat loistavasti myös erikseen, joten pidän niitä todella hyödyllisinä ostoksina.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Victorian Marionette Carnival

Hieno otsikko, vai mitä? Se on yhdistelmä Victorian Girlia, Marionette Girlia ja Sugary Carnivalia, ja keksin sen ihan itse! Arvatkaa miksi?
On aika tunnustaa synnit. Olen taas ostellut vaatteita, ja oikein kunnolla. Pääsette siis jälleen nauttimaan yhdestä uudesta merkinnästä, joka koskee Minun Kasvavaa Vaatekaappiani!

Aloitetaan Victorian Girl -malliston hameesta ja jakkutakista.


Muistan sarjan niiltä ajoilta, kun Angelic Prettylle omistautumiseni oli vastan lapsen kengissä. Hame ja jakku ovat kuuluneet siihen kaetgoriaan, jota en ole edes viitsinyt metsästää sillä en uskonut, että tulisin koskaan löytämään niitä. Hiilloksena kitunut rakkauteni leimahti uusiin liekkeihin, kun sain tilaisuuden hankkia asun itselleni!
Hame ja jakku ovat ihanaa, vähän tukevampaa ja kimaltelevaa kangasta, röyhelöt, rusetit ja rusetit taas hieman ohuempaa ja kevyempää. Asu on uskomattoman mukava päällä! Sen lisäksi jakulle on käyttöä muutenkin, koska minulla ei ollut vielä ohutta kevättakkia.

Jatketaan Sugary Carnival -hameella vaaleansinisenä.


Ja tässä vaiheessa on hyvä tilaisuus kysyä, että miksi toinen vaatekappale samaa sarjaa? Vastaus on yksinkertainen! Koska se on VAALEANSININEN! En osaa päättää pidänkö enemmän vaaleanpunaisesta vai vaaleansinisestä versiosta, joten hankin molemmat. Printti pääsee paremmin oikeuksiinsa vaaleansinisessä versiossa, mutta en voi hylätä vaaleanpunaistakaan noin vaan, sillä se tulee aina olemaan ykkösvärini!

Ja sitten Marionette Girl -mekko vaaleanpunaisena!


Marionette Girl. Taas yksi niistä mallistoista, jotka myytiin loppuun varauksissa printittömyydestä huolimatta. Kun näin sarjan mainoksen Angelic Prettyn blogissa, olin kuolla samanlaiseen sokerihalvaukseen, jollaisen koin Milky Planetin ilmestyttyä. Se oli yksi näistä rakkautta ensi silmäyksellä hetkistä, ja olen HIRMUISEN iloinen kun vihdoinkin omistan sen.
Sen lisäksi on kierolla tavalla huvittavaa omistaa sekä Starry Night Theatre, että Marionette Girl!

Ja sitten vähän asusteita!



Ostelin taas ~vähän mitä sattuu~, mutta arvelen kaikkien tulevan tarpeeseen. Asustevarastoni on tällä hetkellä hyyyvin vaaleanpunapainoitteinen, joten on hyvä saada vähän minttua ja sinistä sekaan.

Pahoittelen vaatteitten ryppyisyyttä. Kuvasin ne heti, kun sain ne ulos paketista.

Seuraavaan kertaan! ♥