keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Princess Candy Pop


En voinut hillitä ostohimoani huomatessani, että Candy Pop -laukku oli tullut myyntiin Closet Childiin. Olen metsästänyt sitä jo kauan, ja nyt oli elämäni tilaisuus. Haluaisin sen myös vaaleansinivaaleanpunaisena, mutt valkovaaleanpunainen versio on käytännöllisempi. Laukku on yllättävän tilava ja rakenteeltaan tukeva, joten se varmasti säilyttää muotonsa ja sisältönsä moitteettomasti!


Ja kuten yleensä käy, kun ostan jotain, mukaan tarttuu yhtä sun toista muuta. Häpeäkseni en muista printin nimeä, mutta kaikki varmasti tunnistavat sen Angelic Prettyn parfyymiprinttinä. Se ei ole ollut wtb-listani kärjessä, mutta listalla kuitenkin, ja vieläpä nimenomaa minttuna. Se on ensimmäinen mintun värinen lolihameeni! Angelic Pretty ihastutti taas yksityiskohdillaan, olen erittäin iloinen! ♥

Olen viimeaikoina ostellut niin paljon kaikenlaista, että ajattelin pitää pientä taukoa. Tauko on ihan hyvä idea käytännöllisistäkin syistä, sillä vaatekaappini alkaa olla ääriään myöten täynnä, ja silti en haluaisi luopua yhdestäkään vaatekappaleesta. Seuraavat pari kuukautta keskityn nauttimaan siitä mitä minulla jo on, enkä osta mitään uutta. (On olemassa tosin yksi poikkeus, ja jos onnistun iskemään kynteni siihen, niin... ♥)

Kertokaa muuten jos tämä fontti on hankalalukuinen. Yritän keksiä itselleni uutta blogiin sopivaa fonttia!

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Desucon 2010 vol. 2


Tältä näytin Desuconin toisena päivänä. Halusin pukea ylleni housut, ja pysyä silti tunnistettavasti lolitana. Toivottavasti onnistuin! Angelic Prettyn housupuvut ovat ihania. ♥
Toinen päivä Desussa meni tosi rauhallisin merkein. En jaksanut viipyä kauaa, vaan oikeastaan vain pyörähdin paikalla. En käynyt katsomassa edes mitään ohjelmaa tänään.
Omasta väsymyksestäni huolimatta Desu oli oikein hyvin organisoitu, ja veti puoleensa valtavan määrän kävijöitä! Olen edelleen iloinen siitä, että Lahdellakin on nyt oma coninsa.

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Desucon 2010 vol. 1


Tässäpä oli päivän Desucon-asu. Ajattelin pukeutua mahdollisimman suloiseksi, toisin sanoen asustin itseni perusteellisesti. Olen tosi tyytyväinen asuun, siitä tuli mielettömän suloinen! Pääsin myöskin tunkemaan päähäni koristeita, joita en ole aikaisemmin käyttänyt.Vietin päivän Cinnamonhuskyn kanssa. Pukeuduimme molemmat Dream Doll Houseen, ja onnistuimme näyttämään sisaruksilta! Kävimme kuuntelemassa gyaru-paneelin, ja muutoin vain ostelin conin tarjoamaa sälää ja muuta tärkeää. Suuri osa ajasta kului kuitenkin kuvaajille posettaessa. Olimme melkoinen kameramagneetti!


perjantai 4. kesäkuuta 2010

Yumemiru Macaron
Ja taas kerran eräänä kauniina päivänä päätin käväistä kaupungilla, ja heitin päälleni eräät kauniit vaatteet. Tadaa!
Onko tässä nyt mitään kommentoitavaa? Ehkä se, että ilme oli ikuistamisen arvoinen.