tiistai 5. toukokuuta 2009

Pikku-ostoksia

Ystäväni Nemeira kävi Japanissa, ja toi minulle tuliaisia! Tällaista tänään:Suosikkini on yllä oleva Angelic Prettyn rusetti. Olen ollut vaaleanpunaisen päänsyöräjrusetin tarpeessa, ja kauniimpaa en olisi osannut kuvitella! Rakastan kapeaa tyllipitsiä ja helmikoristeluja. Rusetti sopii kuin luotu muutamaan asuun, jotka ovat olleet sopivaa rusettia vailla.


Sain myös nämä ylipolvensukat Angelic Prettyltä. Ensin säikähdin punaisuutta, mutta sitten tajusin että minulla tosiaan on muutama vaate, joiden kanssa punainen menee hyvin, vaikka en olekaan koskaan ostanut mitään punaista tarkoituksella! :D

Nämä ylipolvensukat ovat ihastuttavan käytännölliset. Koska olen päättänyt siirtya kokonaan ylipolven sukkiin (hiljaa hyvä tulee, en kuitenkaan aio myydä polvisukkiani), tulevat nämä kovaan käyttöön. Vaaleanpunainen voittoon!
Sitten sain yllätyksekseni Swimmerin rannekellon. En ole vielä ehtinyt säätää sitä oikeaan aikaan, mutta uskon että sille tulee käyttöä myös tavisvaatteiden kanssa! Avokkini piti erityisesti tästä, en tiedä miksi! :D


Swimmerin ihana käsilaukkukokoinen peili. Väri on oikeasti vaaleanpunainen, mutta se taittaa valoa niin oudosti että se näyttää harmaalta kuvissa! Tykkään karusellihepoista, ja pikku timantit ovat ihania!


Ja Swimmerin rannekoru. Tosi suloinen! Testailin tänään, että pinkistä väristään huolimatta se sopii yllättävän hyvin ihan hempeänkin vaaleanpunaisen kanssa. Tykkään kaikesta mikä kimaltaa, ja pikkuiset timantit ja kultakoristelu ovat jees!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kello on ihana. Olen itsekin etsiskellyt tuollaista kelloa, joka ei näytä niin rannekellolta vaan enemmänkin korulta. Ei vaan ole napannut.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluaisin kysyä sulta ihan vaan kun mieleen pilkahti sellainen asia, että kun luin ton sun tekstin bodylinestä (ja asiasta olen samoilla linjoilla) mutta aiemmista postauksista huomasin, että olet ostanut replicat angelic prettyn kengistä. miten sä sen perustelet moraaliselta kannalta?

Agitha kirjoitti...

enedria: Tilaus vaan Swimmerille. :D

Anonyymi: Siten, etten perustelekaan. Podin replikoista niin huonoa omaatuntoa, etten voinut käyttää niita kertaakaan. Myinkin ne pois vähän aikaa sitten, ja ostin aidot tilalle! :D Eli kyllä minunkin silmissäni Secret Shop ja Bodyline menevät samaan läjään mitä Angelic Prettyn kopioimiseen tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Okei ! :) asiallista tekstiä muuten :)

Belinda kirjoitti...

Hei ^^
Oon lukenut sun blogia jonkun aikaa jo, ja täytyy sanoa että tämä on superihana! Vaikken itse lolitatyyliä edustakaan, on jotenkin upeaa lukea siitä, mitä kaikkea siihen liittyy. Se on ihan kuin oma maailmansa :3 Kuitenkin, kysymäni piti, että pukeudutko sä ikinä muuten kuin lolitatyyliin? Tai siis, näkeekö sun päällä koskaan esimeriksi housuja? :D

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitooos. :D

Belinda: Kiva "epä-lolitkin"-tutustuu lolimaailmaan. :D On hyödyllistä ymmärtää monenlaisia ihmisiä, ja ainakin minua rauhoittaa ajatus, että jossain on myös joku epä-loli joka ei repeä kahtia kun näkee minut kaupungilla, vaan tajuaa mistä on kyse. :P Kiitos kehuista! Ja pukeudun arkena muutenkin kuin loliin, olen laiskistunut. Aikanaan olin loli ihan 24/7, mutta nyt kun olen kehittynyt tyylissä (vaikka itse sanonkin :P), aika laittautumiseen ei enää riitä. Minusta on tullut niin kriittinen tukan suhteen ym. Siksipä loli säästyy vain erityistapahtumiin (conit, miitit ym.), ja joskus myös sellaisille päiville, että mieli tekee ja aikaa on. Mutta arkityylini on "lolivaikutteinen", sanoisinko. Rakkauteni tyttömäisiä vaatteita kohtaa ylittää lolitan rajat, ja arkena tykkään käyttää avokkaita ja rara-hameita ja röyhelöpaitoja, vaikkakin taviskaupoista ostettuja. Tykkään myös fairy-keistä, hime-keistä ja ihan vanhasta kunnon vintagesta, ehkä se näkyy hieman arkipukeutumisessa, tai sitten ei. Mutta housuja minun päälläni ei näe, tai jos näkee niin kannattaa nappaista kuva! Se on harvinaista herkkua. Housuja en omista (jos urheiluhousuja ei lasketa) ainoitakaan! :D
Kuitenkin sen suuri rakkauteni on juuri lolita, arkipukeutuminen tuntuu enemmän pukuilulta kuin prinsessamekot. Lolitassa tunnen olevani kotona, ja oloni on paljon kauniimpi ja olen hyväntuulisempi prinsessamekoissa. Hassua sinällään, mutta niin se vain on.

Anonyymi kirjoitti...

Haluan kuvia "tavispukeutumisestasi" Ò__Ó

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Voi ei. :D Ei heru (tosin tänään leikittelin ajatuksella että perustaisin myös blogin koksien tavisvaatteitani, mutta se ei oikeasti kiinnosta ketään). Elämä on paljon jännempää kun ihmiset saavat yrittää bongata minut "siviileissä". >:D Ette varmasti tunnista.

hina kirjoitti...

wow!
very cute stuff like you!!
8(*^ ^*)8

Agitha kirjoitti...

Hina: Thank you so much!