keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Huoneeni on linnani vol. 2

Huoneeni (eli asuntoni makuuhuone) on muuttunut hieman viimeisimmästä huonettani koskevasta merkinnästä, joten ajattelin ottaa uudet kuvat! Maalaisromanttinen ja vaalea huone liittyy aivan tarpeeksi loliin, jotta voin kirjoittaa siitä tähän blogiin, vai mitä?


Ensimmäiseksi varmaan kaikille tuttu kaappi ja pehmolelukasa. Otan siitä yleensä kaikki asukuvani, koska valo on hyvä (tai paras mahdollinen), ja kaappi on edelleen tosi ihana.


Vaakasuora peili on saanut kaverikseen ruusunaulakon. Pidän kukkakoristeista, joten ripottelen niitä sinne tänne huoneessani, kuten näkyy.Olen hankkinut kokonaan uuden sängyn, oikeastaan pakon edessä. Sänky on nyt leveämpi ja korkeampi, ja vähän aikaa sitten hankin siihen päädyn. Pääty on aivan mahtava, vaikkakin jouduin itse maalaamaan päädyn puuosat, jotka olivat ruskeat. Ihan hyvä siitä tuli! Kuvasta ei taida huomata, että olen kiinnittänyt sänkyyn tekoruusuköynnöstä.


Ja viimeiseksi Celian sänky ja kokovartalopeili. Kokovartalopeilikin on uusi ostos. Rehellisesti sanottuna ostin sen osittain siksi, että jos joskus en saa ketään kuvaamaan asuani, voin ottaa peilikuvia itse! :D Kaunis peili se on joka tapauksessa, enää ei tarvitse laittautua eteisessä.

Seuraavaksi tavoitteenani on ostaa kattokruunu! Haluaisin myöskin vaihtaa vaatekaapin ovet johonkin söpömpään, mutta se saa kyllä odottaa.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiukanko sulonen huone. .__. <3

Heidi kirjoitti...

Oi että, tykkään ihan simona tuosta peilistä! ♥__♥ Oma peilini on 'vähän' hajalla, joten toisen peilin hankinta olisi ehkä ajankohtaista...

Agitha kirjoitti...

SoundOfHysteria: Kiitos!

Heidi: Peilit on kivoja. En tykkää tauluista, joten laitan seinille peilejä. Creepy. >:D

Anonyymi kirjoitti...

Oioioi sinulla on niin ihana huone.♥ Joskus tulevaisuudessa kun oman kämpän saan ni laitan oman huoneen seinät kyllä heti vaaleankeltaisiksi! >8D Tuo sänky on aivan ihana ja ruusut on ehkä ihanimpia ikinä<3 8)

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kiitos! Vaaleankeltainenkin on kyllä ihana väri!

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on aviomies? Teillä on selvästi hieno parisuhde kun mies suostuu nalleihin, ruusuihin ja pastelleihin! :D

Anonyymi kirjoitti...

olis aika kiva jos kuvaisit myös loput asunnostasi ! :D

CandycottoN kirjoitti...

Huoneesi on kyllä tosi upea! Huoneessani vaan ei ole tilaa kunnolliselle isolle peilille, mutta tahtoisin sellaisen kyllä kovasti :'(

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä ja kyllä. :D Tällaiset asiat tosin on hyvä sopia niin, että mies saa jostakin oman sotkemisnurkan (olen siisti ihminen, joten on oikeasti uhraus antaa edes yksi nurkka miehelle sotkettavaksi), meidän tapauksessa Jussin tietokonepöydän. Ja muu talo on enemmän neutraaliin makuun sopiva, minäkin tarvitsen oman prinsessanurkan. :P Ja usko pois, miehet eivät niin sisutuksesta välitä. Taitaa noille olla tärkeintä että sängyssä on hyvä nukkua, ei niinkään se miltä se näyttää.

Anonyymi: Katso edellinen vastaus. :P Muu asuntoni on hyvin tavallinen, eikä liity loliin oikein mitenkään. Voin kertoa, että olen suht siisti, eli pidän paikat järjestyksessä, mieheni on "hifistelijä", eli elektroniikka on aika viimeisen päälle, ja asumme kaksiossa. Se kertoo suunnilleen kaiken oleellisen. :D

CandycottoN: Kiitos! Peilin saa mahtumaan seinälle, jos lattialla ei ole tilaa. Jos seinälläkään ei ole tilaa, niin peilin voi hankkiä vähän kuin "irtopeiliksi", eli hanki seinäpeili ja säilytä sitä missä sillä milloinkin on tilaa. Peili ilman jalkoja ei tosiaan vie paljoa tilaa, ja senkin saa pysymään pystyssä esim. seinää vasten.

Anonyymi kirjoitti...

HA! Huomasin heti ekasta kuvasta, että oot hankkinut uuden sängyn! Oon sen verran stalkkeri.

Agitha kirjoitti...

enedria: Musta tuntuu, että huomasit sen jo ennen kuin postasin koko merkintää. o__o Näin sut mun ikkunan takana kurkkimassa! o__o

Anonyymi kirjoitti...

Hihhii! Katselen sua, ku oot suihkussa VAIKKEI TEIDÄN KYLPPÄRISSÄ OO IKKUNAA! Ahihi.

Agitha kirjoitti...

enedria: o__o Tiesin tän.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanu sun poninhäntäpidennykset :D?

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Lahdessa on peruukki- ja kampaajatarvikekauppa, jonka nimeä en muista. Löytyy kyllä aika helposti keskustasta.

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihana huone!se pehmolelu kasa on niiin suloinen:)munkin pitäis saada huoneeseeni jonkun kivemman sisustuksen . . :)kirjoita muuten pian lisää käyn joka päivä kattoo että olisikko jo kirjottanu lisää:D

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! Kirjoitan kun jaksan ja viitsin. :P

Berries` kirjoitti...

Tuli vaa mielee mistäs neiti Celia on ostettu? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan tyylinen huone sulla <3__<3 Itse olen sisustellut kotiani samantyylisesti, mutta ei ihan kokonaan ole ollut mahdollista -__-

Anonyymi kirjoitti...

Onko Celia bjd? :) Ja kiva huone!

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi peili on? oon kauan ettiny samanlaista mutten oo mistää löytäny :/ mut ihana huone <3