tiistai 5. tammikuuta 2010

Ostokset Tokiosta vol. 1

Tulin takaisin, ja olen nyt levännyt pari päivää. Aika aloittaa ostosten listaaminen! Listaan ostokset kahdessa erässä, koska niiden kuvaaminen on niin suuri homma. :P Tässä merkinnässä esittelen suurimmat vaatekappaleet, ja toisessa pienemmät, kuten asusteet. Siitä, miten reissu meni, ja miten Japanin katumuotsiskene voi nykyään, kerron kolmannessa merkinnässä.
Aloitetaan!


Eli ensimmäiseksi se kaikkein tärkein, eli uusi talvitakki. Päädyin luonnonvalkoiseen Milky-chaniin, ja olen erittäin tyytyväinen. Angelic Pretty jyrää taas kerran yskityiskohdillaan, joille kuva ei tee oikeutta. Takki on jotenkin hirveän mukava päällä, pehmeää kangasta jne., mutta ei tietenkään sen lämpimämpi kuin lolitakit yleensäkään. Minusta on hirveän huvittavaa, kun takissa on "bambin karvaa" tekoturkiksena. Julmaa. :P


Ainoat ostokseni Babyltä, eli talvisaappaar ja muhvi. AP:n saappaat eivät ikävä kyllä innostaneet minua tänä vuonna, joten päädyin Babyyn. Olen tyytyväinen. Saappaat ovat todella söpöt, sydänreiät ovat ihanat. Materiaali on jokseenkin muovisen tuntuinen tekonahka, josta tulee vähän halpa tunne, mutta ainakit saappaat näyttävät kivoilta. :D Ja made-in-china on ongelma melkein kaikissa lolikengissa...
Muhvi on hyvä perusmuhvi, niitä ei ole koskaan liikaa. Piste jokaisesta rusetista jne. :P


Fukubukurot tulivat sopivasti myyntiin 1. päivänä, ja ostin sellaisen Angelic Prettyltä. Sain 8100 jenillä keepin, hanskat, kaulaliinan ja talviheaddressin, eli ei paha. Täydellinen talvisetti, ja olen erittäin tyytyväinen. Luonnollisesti fukubukuro-tavarat eivät loista aivan samanlaista laatua ja yksityiskohtien kirjoa kuin erikseen myytävät tavarat, mutta hintaansa nähden kyseessä on erittäin käytännöllinen ja suloinen ostos!


Ja tässä vielä hanskat ja Milky-takkiin sopivat korvaläpät. Kaikki varmaan arvaavat jo, että olen hulluna kaikkiin talvivaatteisiin? :D


Ostin myös Dream Doll House -mekon. Printti on ihana, ja muisuttaa Toy Paradea, joka on yksi lempiprinteistäni. JSK:n malli on todella kiva. Sääli että samaan sarjaan kuuluvat rusetit oli jo myyty loppuun.



Tällä hetkellä suosikkiostokseni! Vaaleansinivaaleanpunainen lappuhaalarimekko. Mekko on malliltaan vähän epätavallinen, mikä tekee siitä aika jännän. Parasta siinä on kuitenkin se, että hame-osan saa vaihdettua housuihin! Ajattelin lähipäivinä pukeutua sweetlolitaan housuissa, ja todistaa kaikille, että se on mahdollista!


Milky-chan-hame. Perushame, mutta todella söpö. Talveksi on kiva saada jotain raskaammasta kankaasta valmistettua.





Neljä paitaa, jotka edustavat kaikki mahdollisia paitatyyppejä. :P Kauluspaitoja minulla on kyllä ennestäänkin, mutta en voinut vastustaa kiusausta ostaa "rusettioksennusta". Se on niin vihattu, että minun oli pakko ostaa se! Cutsewissa on ihana määrä rusetteja, ja hienot yksityiskohdat, jotka eivät taaskaan kuvassa tule esiin. Huppari oli must-have. Lolihupparit on ylipäätään minulle joku heikkous, ja niitä voi käyttää niin kivasti takin sijasta syksyllä ja keväällä! Myös neulepaidasta olen haaveillut, ja sopiva löytyi vieläpä alennuksesta!


Pieni, epäkäytännöllinen sydänlaukku. Isoja laukkuja minulla jo on, joten päätin ostaa pienen. :P Taas kerran ihastelen sydänsolkia ja muita yksityiskohtia.



Ja sitten alusvaateosastolle. Halusin jotain vaaleanpunaista, sillä minulla on vain valkoisia. :P Alushame on tosiaan lähinnä koristehame, yksinään se ei erityisemmin kohota hametta. Toisen alushameen kanssa käytettynä se kuitenkin antaa hameelle hyvän muodon, ja noh... Se on nätti.
Ostin myöskin Metan alushameen Closet Childistä, ja täytyy sanoa, että se on kohottajana paras mikä minulla on ollut, sekä todella mukava päällä. Se on kuitenkin niin mitättömän näköinen, että en vaivautunut ottamaan kuvaa. :P

Lopuksi täytyy vielä mainita, että onnistuin saamaan print cardit Angelic Prettylle, Babylle ja Closet Childiin. Olen jokseenkin ylpeä.

34 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihania juttuja olet ostellut!<3 En tiedä mikä siinä on, mutta näitä toistenkin ostoksia on vaan kauhean koukuttavaa seurata :D

iines kirjoitti...

ihania ostoksia ;)
Ja näitä on kivaa katsella :D

Helppounohtaa kirjoitti...

Ihania vaatteita!*_* Näitä tälläisiä postauksia on kiva lukea!:) T:Anni

Anonyymi kirjoitti...

Wow! Noin paljon kaikkea! Mahto olla rahaa paljon tallessa :o ;)
Hienoja ja söpöjä kaikki vaatteet/asusteet! Sinulla todella on silmää mitkä vaatteet sinulle sopii :)

Justiina kirjoitti...

miten sulla voi riittää rahat? oot rikas! xD no kuiteski IIIHANIA ostoksia!! <3 <3 tosi sulosia! :3

janjan kirjoitti...

Whoaa, paljon kaikkea * o *
Toi lappuhaalarimekko systeemi on jotain aivan ihanaa, aa olen kateellinen! 8D Haluan nähdä sen äkkiä päälläsi! 8)

Ostopostaukset on kyl kivoja, yhtä kivoja ko asu postaukset! ´ u `

Nii ja, terve tuloa takas Suamee~! 8D/

Agitha kirjoitti...

pau lau mau: Kiitos, olen samaa mieltä. :D

iinu: Kiitos!

Meri ja Anni: Hyvä että kiinnostaa, pelkään aina että vaateostospostaukset ovat tylsiä.

Anonyymi: Säästin tosiaan aika paljon. :D Kiva kuulla, että vaatteet sopivat minulle. :,D

Neko-chan: Kiitos. :D Arvasin että joku kysyy. En ole rikas, minulla vain ei ole muita harrastuksia joihin menisi rahaa. Sen lisäksi en polta enkä juo, ja siinä säästyy yllättävät määrät rahaa.

janjan: Pukeudun siihen varmaan kun puen lolit päälle seuraavan kerran. :D Hyvä että ostospostaukset on kivoja. Ja kiitos kiitos, täällä Suomessa on kylmä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia! Erityisesti pidän siitä penestä sydän laukusta :3 Harmivaan osa kuvista ei toimi D:

erica kirjoitti...

Vaikka jonkun muun päällä takki eitoimisi, voin kuvitella että sun päällä toimii! Toivottavasti laitat blogiin kuvia )vinkki! :D). Toi lappuhame/shortsi-vaate on kyllä paras ikinä! *__* Tosi nätti!

Hyytelö kirjoitti...

Järkytyin, kun tajusin ostoksista tulevan vielä toinenkin postaus! :D :D :D Keep shopping Agitha, pidän blogissasi eniten näistä tiuhaan tulevista "ostin sitä ja tätä!"-merkinnöistä. <3

Melsa kirjoitti...

nuo korvaläpät on ihanat! :D
Ja kaikki muutkin vaatteet on niin söpöjä~♥

enedria kirjoitti...

Aaaah, aiheutat mulle kauheen shoppailukuumeen! x.x

P.S. Piirrämullejoselolikuvapiirräpiirräpiirrä!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on print card? Oon vähän hidas. :'D

Pitsiperhonen kirjoitti...

Iihania juttuja kertakaikkiaan! Menee ihan pää pyörälle.
En malta odottaa loppujen ostosten esittelyä ja matkakokemuksia (:
Kuvia matkalta olis toki kiva myös nähdä.

Agitha kirjoitti...

Kakkusein: Kiitos. Minulla kuvat toimivat. :/

erica: Kiitos! No ainakin minun mielestäni se sopi ihan hyvin, mutta onhan se vähän vaativa vaate. :D

Hyytelö: Ajattelinkin että ostosteni määrä saattaa olla aika järkyttävä. :D Minuun voi luottaa, mitä shoppailuun tulee. ;D

Melsa: Kiitos!

enedria: Oman kuumeen sain sammutettua ehkä... viikoksi.

Anonyymi: Ne on sellaiset leimakortit, mihin saa leimoja sitä mukaan kuin ostaa vaatteita, ja kortin täytyttyä vähän alennusta seuraavasta ostoksesta. Niitä ei yleensä anneta ulkomaalaisille, ellei ulkomaalainen osoita olevansa ihan vakioasiakas kaupassa. :P Sen lisäksi ne toimivat statussymboleina, koska niihin kirjoitetaan kuinka mones kortti on kyseessä, eli kuinka monella tonnilla on vaatteita tullut ostettua...

Anonyymi kirjoitti...

Miksi myyt joitain ostamisiasi tuotteita jo nyt terriblessä :o?

Jousia kirjoitti...

Todella ihania ostoksia! Tykkään kaikista noista paidoista ja tuo housu/hame mekko on vaan niin siisti. :D Voin kuvitella että kaikki nuo vaatteet näyttävät aivan mahtavalta päälläsi.

Minäkin sain sellaisen leimakortin Closet Childista. Taisin kuitenkin antaa sen pois, muuten se olisi mennyt vanhaksi. :/

janita kirjoitti...

Komppaan muutamia sillä, että näitä on kiva katsella. Kaikki vaatteet on niin just sweet lolitaa, että kateus iski heti !

Agitha kirjoitti...

Anoonymi: Eikös tuo ole vähän töykeää? :D Ostin Japanissa vahingossa väärän fukubukuron AP:lta, mutta sitä ei luonnollisesti voi palauttaa, joten päätin myydä sen kun tulin Suomeen. :D

Jousia: Annoit sen kortin minulle. xD Täytin sen ja sain uuden.

janita: Sweetloli on niin parasta!

Anna kirjoitti...

Ostit sitten Ap:n liikkeen tyhjäksi. xD

Todella söpöjä ostoksia, varsinkin tuo takki on niiiiin ihana! Aiotko muuten postata vaatekokonaisuuksiasi matkan ajalta?

Lumiruusu kirjoitti...

oii pääsit japaniin olen niiin kade!!!no ehkä joskus minäkin . . .Ihania ostoksii ja kiva kun päivitit taas :)!!!

Shiri kirjoitti...

No onpas söpöjä <3 Mutta hintojakin olisi kiva nähdä. En yhtään ole perillä ovatko nuo todella kalliita/harvinaisia hankintoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei tiedätkö kuinka kauan noi printcardit on "voimassa"? Eli kun oon käyny kaupassa vaikka vuosi sitten niin uskotko että se kelpais vielä :D?

Tuomas Kristian kirjoitti...

upeita vaatteita! erityisesti tykkään tuosta milky chan-takista. *>* simply the best! innolla odotellen seuraavia postaus osia!

Agitha kirjoitti...

Emilie: Jooh, kiitos. :D Kuvasin aluksi asuni, mutta lopuksi loleilin niin monta kertaa että en jaksanut kuvata. xD Eli asukokonaisuuskuvia ei tule, mutta ihan perusstettiähän ne asut oli...

Lumiruusu: No se oli kyllä työn ja tuskan takana. :P Kiitos.

Shiri: Hinnoista voin sanoa, että kaikki jotka eivät niihin ole tottuneet, järkyttyvät yleensä. Minä en hintoja tänne laita, koska ei ole mitään syytä. Jos jotakuta hinnat kiinnostaa, niin AP:n sivulta löytyy, ja jos jenien muuttaminen euroiksi päässä ei onnistu, netistä löytyy valuuttamuuntimia.
Mutta siis Angelic Pretty on hintojen puolesta sieltä kalliimmasta päästä. Ei hakkaa Moitieta, mutta saattaa tulla jopa hyvänä kakkosena.

Anonyymi: En, mutta ajattelin kokeilla asiaa kun menen Japaniin ensi kerran vuonna x.

ⓟⓡⓘⓝⓒⓔ comapop: Kiitos! Minäkin tykkään Milky-takista hurjasti, se on niin älytön. :D

☆Saga☆ kirjoitti...

Ostitko kaikki vaatteet yhdellä kertaa? Vai ostitko ne eri päivinä. Mahtoi ainakin olla myyjät tyytyväisiä jos ostit kaiken samalla kertaa :D Kaikki nuo vaatteet ovat älyttömän söpöjä, erityisesti tuo essumekko^^ Ja sitten asiasta kolmanteen.... aiotko koskaan pitää blogissasi jotain Q&An tapaista? Lukijoita sinulta ainakin löytyy, että kysymyksiä tulisi! Kivaa kun pääsit ehjänä kotiin.

P.S. (kehtaako aloittaa mesessä keskustelua sun kanssa, kun ei viitsi ihan kahden sanan kysymyksiä kirjoittaa tänne XD)

Salka kirjoitti...

Oi, miten ihania nuo kaikki. Eityisesti rakastuin tuohon housu/hame -juttuun ja Milky Chan -takkiin.

Agitha kirjoitti...

CandycottoN: Ostin ison osan vaatteista yhdellä kertaa, mutta osan myös erissä. :D Kävin AP:lla usein.
Kyllä minulta voi kysyä mesessä ihan pientäkin, kuten myös täällä. :D Tosin mese jää usein päälle, vaikka en olisikaan paikalla, mutta vastailen kun ehdin...

PinkuNamida: Sama maku. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Odotan innolla, että näen eri koordinaatioita näistä sun ylläsi!

Printcardeista, en tiennyt että länsimaalaisen olisi niitä jotenkin hankalampi saada, kun itse sellaisen myös sain shoppaillessani Closet Childilla ja Babylla :oo. Toisaalta, en yllättyisi että se johtui ostettujen vaatteiden määrästä HEH HEH...

Anonyymi kirjoitti...

Uuu paljon vaaleanpunaista! Ryöstit selvästi koko kaupan jäikö sinne yhtään mitään tähteeksi :DD ? Ihania ostoksia on kyllä!

-yoshh

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kaupassa pitää tosiaan käydä useamman kerran tai ostaa kerralla kunnolla, että saa print cardin. :D

yoshh: ;D

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon niin kade noille sun ostoksille @___@ Aivan ihania! Milky-Chan vei juuri sydämeni!

Cinnamonhusky kirjoitti...

Voi elämän kurjuus ! Milky-Chania sitä vain ostellaan miten sattuu, voih sitä jään aina miettimään miten kummassa rahat riittää tuohon kaikkeen.. Anycase milky on kateellisen hyvä valinta ! *Husky approves ja nostaa peukkua*

"minulla vain ei ole muita harrastuksia joihin menisi rahaa. Sen lisäksi en polta enkä juo, ja siinä säästyy yllättävät määrät rahaa."
hmmh.. en minäkään mutta olen köyhä kuin käpy oravan jäljiltä..

-Köyhä ja kirpparilolita Cinnamonlol

Agitha kirjoitti...

Zefora: Kiitos. :P

Cinnamonhusky: Kiitos. :P Jos sinulla ei ole rahaa, et joko saa sitä, tai tuhlaat sen johonkin. On aina ahdistavaa selitellä raha-asioitaan Internetissä...