tiistai 23. maaliskuuta 2010

Alice in Wonderland -miitti


Olin lauantaina miitissä ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Menimme terribleläisten kanssa katsomaan Tim Burtonin Alice in Wonderlandin. Täytyy sanoa, että olin ihan tyytyväinen elokuvaan, vaikka se ei ihan vastannutkaan odotuksiani. Luonnollisesti Tim Burtonin ja Ihmemaan Liisan pitäisi olla eeppinen yhdistelmä, mutta ikävä kyllä se ei räjäyttänyt tajuntaa. Suosittelen elokuvaa kuitenkin, ihan vaan jo pukujen ja muun silmäkarkin vuoksi.
Elokuvan jälkeen kävimme Fazerin kahvilassa kahvittelemassa. Oli mukava miitti, ja juttelin jopa muutamalle ennalta tuntemattomalle tyypille.
Jospa Terriblen miittikato saataisiin hiljalleen kitkettyä pois. Minä ainakin innostuin jopa harkitsemaan Lahti-miittien järjestämistä vähän keväämmällä.


Miitissä oli Alice in Wonderland -teema, joten päädyin pukeutumaan Wonder Party -hameeseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Glitter Trump, mutta halusin yhdistää asuuni karkkikoruja. Asusta tuli aika ylimakea, mutta sitä söpömpihän se vain on. Ja se oli yllättävän mukava elokuvankatseluasu.

21 kommenttia:

Helppounohtaa kirjoitti...

Sä oot nii suloinen!>w< Ootko muuten tehnyt joskus aiemmin huone postausta?:O jos et, nii ois kivaa nähdä joskus!:) ~Anni

Elena Monsteri kirjoitti...

Oh~ suloinen asukokonaisuus ♥

Ja kyllä Lahtimiiteille! Asun nimittäin lähellä enkä ole itsekkään miitteillyt pariin vuoteen (saati ollut koskaan lolimiitissä :P).

Jousia kirjoitti...

Jee miittejä! Itsekään en ole kertaakaan ollut loli miitissä, kun ei täällä metsässä niitä kukaan järjestä. :'D Että kyllä vaan Lahti miiteille!

ps. Oot niin söpö!

Agitha kirjoitti...

Anni: Kiitos! Olen, kaksi kertaa. :D

Nao-yu: Kiitos! Hyvä että olisi innokkaita osallistujia. :D

Jousia: Kiitoskiitos! Tuutko sieltä mettästä sitte Lahti-miittii vai? :D

enedria kirjoitti...

Uuuuu! Lahti-miitti ois aika hot! Vinkvink!

Tosi söpö asu. :D

tyhmä tonttu kirjoitti...

Wow! Aikas paljon loleja, sisko pukeutuu niihin

Agitha kirjoitti...

enedria: Ai säki oisit tulossa? :D Kiitos.

tyhmä tonttu: Jepjep. :D

Anonyymi kirjoitti...

Voih olitpas nättinä!
Harmi ettet ollut ensi-illassa.
Olisin niin tullut moikkaamaan sinua! :) Ja napannu yhteiskuvan :D
Koska itse olin täysin mustissa, niin olisi ollut hauska kuva! Sinä ihan söpönä vaaleanpunaisissa ja minä täysin mustissa. Ihailin sinua jo Animeconissa, mutta en viitsinyt tulla ottamaan kuvia. :/

Ihana asu sinulla taas<3 :)

Cinnamonhusky kirjoitti...

Joo määki voisin tulla Lahtimiittiin JOS mulla on rahaa.. :D Itsekin olen samaa mieltä elokuvasta, odotukseni olivat kait liian korkealla, mutta silmäkarkkia puvuista!
Hyvä että miittikadolle on jotain tekeillä, selaillessa vanhoja topoja tulee haikea olo kun ei aikaisemmin terribleen eksynyt. Nyyhkis vain vanhoille hyville ajoille! :'D

☆Saga☆ kirjoitti...

Olisi kiva jos joku järkkäilisi miittejä enemmän keskisuomessa, kun ne yleensä keskittyy Helsingin seudulle... Ja itse en voi järjestää kun terriblen säännöthän sanovat että miitin voi järjestää vain jos on itsekin miitissä käynyt.

Asusi on todella söpö, ja itse en keksi tästä (taaskaan) mitään parannettavaa:D Millaiset kengät siulla oli?

Emppu. kirjoitti...

Konnichi wa! ajattelin liittyä sun blogisi lukijaksi, toivottavasti ei haittaa.. OOH! SULLA ON AIKA PALJON LUKIJOITA!

saanko kysyä:
kuinka monta vuotta olet ollut japanifani? vai ootko japanifani,siltä ainakin vaikuttaa.. XD SULLA ON AIVAN MAHTAVA BLOGI!!!!!!!! MAAILMAN HIENOIN MITÄ OON NÄHNYT *wwwwwwwwwwww*

Agitha kirjoitti...

EmbbuZ-chan: Jepjep. :D En ole japanifani, olen kiinnostunut lähinnä katumuodista ja joistain bändeistä. Lolia on tullut harrastettua vuodesta 2005.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm.. Mietiskelin tässä tuskaisena kevättakkivalintaani kevätalvisiin lolitarientoihini ja silmiini singahti huuto.netistä tälläinen ilmestys:

http://www.huuto.net/kohteet/uusi-vaaleanpun-etcetera---villakangastakki-koko-38/133085780

Pahoitteluni suoralinkittelystä, mutta mitä mieltä sinä olet, olisiko täysin naurettavaa yhdistää tuollainen luomus sweet lolitaan, sillä olen oikea pakastekana enkä selviä ilman villakangasta - ainakaan huhtikuun loppuun, ja leveähelmaiset pidemmät takit tuntuvat jo liian "tunkkaisilta" nimeonaam kevättalveen? Kiitokset jo etukäteen, jne! :)

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Tuo on ihan nätti takki, ja sopii varmasti ihan hyvin sweet-asuun! :D

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka suloinen olitkaan<3

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs mieltä olet, mahtaisinko pärjätä jos vetäisin tuossa maaliskuun alussa päälleni OP:n, mahdollisesti cutsevin alle, neuletakin ja (vuoritetun)lolihupparin? Tälläistä kaavailin... Ja näytyät ubersöpöltä! =)

Anonyymi kirjoitti...

Ja edellisessä tarkoitin siis tietenkin huhtikuuta, heh XD

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos.

Anonyymi: Se riippuu ihan sinusta ja lämpötiloista, ei minusta. : D

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko mielestäsi ihan kauhea tyylimoka yhdistää koordinaatioon valkoista neuletakkia joka sisältäisi v-mallisen kaula-aukon? Sillä eikös lolitassa suosita juuri pyöreäkauluksisia ylä-osia..?

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko mielestäsi ihan kauhea tyylimoka yhdistää koordinaatioon valkoista neuletakkia joka sisältäisi v-mallisen kaula-aukon? Sillä eikös lolitassa suosita juuri pyöreäkauluksisia ylä-osia..?

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Se riippuu siitä miltä se näyttää päällä. Jos se näyttää hyvältä, go for it.

Hei mikä Kysy Agilta -palsta tästä on tullut? : D Laittakaa nyt edes kuvia kun kyselette. : D