perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lisää Angelic Prettya

Ostin Terriblen sisäisistä kaupoista vähän lisää vaatetta! Oli jo aikakin, olinhan minä melkein kolme kuukautta ilman mitään uutta!


Ensinnäkin, ostin tällaisen hameen. Minusta hame on aivan mahtava! Se on vähän erilainen, mutta kuitenkin ihan tajuttoman suloinen. Yksityiskohdat ihastuttivat taas, ja takana on bustlemainen tylli. Hame on aika lyhyt lolihameeksi, mutta sekin on vain söpöä, vai mitä?


Sitten tällainen rusetti. Kuten ahkerimmat stalkkerini varmaan tietävätkin, minulla on samaan sarjaan kuuluva mekko! Rusetti tosin sopii melkein minkä kanssa tahansa, joten siksikin se on hyvä ostos.


Kaupanpäälliseksi sain tällaisen korun. Se on todella kaunis! Sääli että kuva ei tuo sille oikeutta. Pidän pienistä lahjoista ja yllätyksistä, ja tämä oli jotain mistä olisin voinut vaikka maksaa!
Kiitos Onee-chanille hyvistä kaupoista!

Huomenna lähden Liisa-miittiin Helsinkiin. En ole miitannut pitkään aikaan, joten toivon että kaikki menee hyvin. Saatan nähdä joitakin lukijoitani siellä!

16 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Ihania juttuja Terriblestä löytää!Minullekin on sieltä tulossa laukku ja AP:n sukat<3<3

Jousia kirjoitti...

Voi tuo hame on aivan ihana! Haluaisin itsekin jonkin tuon tyylisen tavallisemman hameen. :3 hyvä ostos.

Cinnamonhusky kirjoitti...

Kauhea materialisti olet! :D (ps. minäkin välillä) On muuten kiva hame AP:lta, vaikka itse en erikoisemmin takaosasta välittänytkään.. :)

Agitha kirjoitti...

Lumiruusu: Jep! Onnea vaan. : D
Jousia: Kiitoskiitos! Niin on.
Cinnamonhusky: Niin olenkin. ; D

☆Saga☆ kirjoitti...

Höö mie en päässyt sinne miittiin, välimatkat on liian pitkät...

Itsekin katselin tuota hametta Terriblen sisäisissä, se on ihana^^

Agitha kirjoitti...

CandycottoN: Joku toinen kerta sitten. : D

Anonyymi kirjoitti...

voooi, hame on aivan ihana! ja rusetti myös, sopii varmasti moneen asuun. ja äh, voinko kysyä kun mulla on yksi aivan iihananvärinen sininen pitsineuletakki jota haluaisin hyödyntää lolitassa mahdollisimman pian ja koska olen sellainen vilukissa niin haluaisin tietää, että voisinko käyttää esimerkiksi koordinaatiota sininen villatakki + kaulaliina + lolita?

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä neuletakin kanssa voi käyttää kaulaliinaa, kunhan kaulaliina on söpö. Esim. pörröinen vaalea kaulaliina näyttää varmasti söpöltä. Tavallisiakin kaulaliinoja voi tuunata rusetein ym.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hame!
Saisit kirjoitella blogiisi useammin, odotan aina seuraavaa päivitystä!

Millis_ kirjoitti...

MÄ en älyy miten sul on varaa kaikkeen. Voiku mullaki olis! omistan yhden lolita hameen millä mennään joka päivä pesen iltaisin. Nyt onneksi olen tilaamassa uutta hametta babystä...

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon! Kirjoittelen silloin kun on kirjotettavaa. En pidä blogeista, joissai höpötetään vain jotain. : P

Millis: Raha on asennekysymys.

Hanna kirjoitti...

Mietin varmaan tiedätkö ensimmäisiä kertoja elämässäni vakavasti jonkin vaatteen tilaamista Terriblen sisäisistä kaupoista tuon hameen nähdessäni... Kun palasin takaisin tutkimaan voisinko ehkä ostaa sen, joku kurjimus olikin jo ostanut sen :<<< (on vaan asioita, joiden takia on jätettävä kommenttia) Ihana kuitenkin kun päätyi noin hyvään kotiin :D

Agitha kirjoitti...

Namae: Haha, joskus käy näin. : D Hyvä, että et ole katkera. Parempi tuuri ensi kerralla.

Marli kirjoitti...

Moi! Sori kun tungen itteni kommentoimaan ihan puskista, mutta oon todellakin epätoivonen noiden Gothic & Lolita Biblejen kanssa ja google heitti mut tänne kun etin niistä tietoo :'D
Ettisin Bibleistä tän tyylisen http://www.milanoo.com/Cotton-Short-Sleeves-Ruffle-Bow-Lolita-Dress-p7761.html mekon kaavaa, tiiätkö yhtään mistä numerosta ton tyylisen kaavat vois löytää?

Anteeks vielä kerran tunkeiluni ja kiitos ^^"

Agitha kirjoitti...

Marli: Ikävä kyllä en osaa ollenkaan auttaa. : /

Marli kirjoitti...

kiitos kuitenkin ^^ Pitää tehä kaavat sitten itte :'D