torstai 27. toukokuuta 2010

Candy pop in love

Tulin siihen tulokseen, että vaatekaappini kaipaa lisää asusteita. Jostain syystä himoitsin erityisesti vaaleansinistä ja turkoosia, joten sitä tarttui Closet Childista matkaan aika runsaasti.


Omat suosikkiostokseni näkyvät ensimmäisessä kuvassa. Kekseiksi muotoiltuja hiusklipsirintakoruja, joissa on rusetteja ja vaaleanpunaista pitsiä, sekä rusettisormus. Aivan ihania! Hiusklipsit olivat paljon suurempia kuin odotin, suunnilleen tulitikkuaskin kokoisia. Näyttävyyttä asuun!


Tässä pari kaulakorua, jotka ostin. Vaaleanpunainen on enemmän chokerin tyylinen, ja vaaleansininen ihan normaali kaulakoru. Aivan mielettömän söpöjä!


Ylempänä on rannekoru, jonka ostin Terriblen sisäisistä kaupoista jo aiemmin. Alempana on aikaisempaan kaulakoruun sopiva rannekoru. Kaikenlaiset karkit ovat edelleen heikkouteni, kuten näkyy...


Ja sitten vielä kaulakoru ja rannekoru. Minulla oli jo yksi samanlainen kaulakoru, mutta siinä molemmat karkit olivat vaaleanpunaisia. Koska vaaleanpunainen ja vaaleansininen ovat suosikkikombojani juuri nyt, en voinut vastustaa kiusausta. Minulla on huono tapa ostaa samat asusteet useassa eri värissä...

Poplolita on viimeaikoina kiehtonut kummasti, lieneekö Angelic Prettyn uusimman villityksen syytä? Makuni menee aina vain söpömpään ja lapsellisempaan suuntaan. En tiedä pitäisikö siitä huolestua, mutta ainakin minä olen asiasta aivan taivaassa. Kuten olen aikaisemmin sanonut, haluan vain niin söpöjä vaatteita kuin mahdollista, ja sitten vielä vähän söpömpiä. Maksoi mitä maksoi!

Viimeisen vuoden aikana ns. asiapäivitykset ovat vähentyneet blogissani lähes olemattomiin. Kaipaatteko niitä? Otan mielelläni vastaan lolitaan liittyviä aiheita, joista haluaisitte kuulla mielipiteeni. Mitä ajankohtaisempia, sen parempi.

14 kommenttia:

Salli kirjoitti...

Miten sinulla riittää rahat tuollaiseen osteluun kokoajan? :D
Mutta ah, ihania koruja!
Minäkin kaipaisn uusia koruja, nimittäin omista vain muutaman leivoskorun, koska en tee itselle niitä ollenkaan... =w=

Helppounohtaa kirjoitti...

Aaaw, noi kaikki on aivan ihania! *__* kelpaisi kyllä mullekkin! :D ~Anni

Agitha kirjoitti...

Airi-san: Ei taas tätä kysymystä, ei ei ei ei! Sovitaan, että mulla on rahapuu, OK? (Vastaus löytyy siitä vastaus-postauksesta kuun alusta.)

Anni: Niin on, kiitos! ♥

Sera kirjoitti...

Syötävän näköisiä *mums* ;)

Helmi kirjoitti...

hmm itse ainakin viihdyn parhaiten näillä "ostin tätä ja tätä ja tätä"- ja "näytin tältä hiukseni tältä kengännauhani tältä"-postauksilla, eivät asiatekstitkään varmaan pahaa tekisi. Jos joku ehdottaa kivaa postausideaa niin mik'ettei, tämä blogi on vain superihana ilmankin! :3

Niin ja sanomattakin selvää että IHANIA KORUJA MMM

Cinnamonhusky kirjoitti...

Rahapuu XDD Simsläppää? Uujea näitä näyttelitki jo, mulle tuli nälkä ku kattelin noita! Asiapäivitykset jälleen, why not? Mutta tykkään näistä nykyisistäkin tosi paljon. Poppikei on kiwa ja tsillee, asiapitoista kommentointia as usual :''DD

enedria kirjoitti...

Mite sulla riittää raha?!?!?!?!?!?!? Kerrokerrokerrokerro!

Hei joo, mulla on ollu niitä asia postauksia ikävä. Jos vaan keksit vielä mistä kirjoittaa, ni jees. (mut jos et, ni mä keksin sulle aiheen: kirjota alusvaatteita, lolitan alusvaatteitaaaa mitä sullonpäälläääää)

Melsa kirjoitti...

lolita-asusteet on jotain niiiin söpöä ::DD ! noi karkit näyttää tosi ihanilta~

Pauliina kirjoitti...

Pinkki rusettichoker on yli-ihana, jotenkin raikkaan himemäinen.
Joskus olisi muuten hauska nähdä valtaisa kuvapostaus, jossa esittelet kaikki korusi, asusteesi ja ynnä muut. Ihania pikkuhärpäkkeitä on aina mukava katsella! :3
Ostospostaukset ja asukuvat ovat aina kiinnostavia, älä missään nimessä ainakaan vähennä niitä!^^

Agitha kirjoitti...

Sera: Niin on. :D

Helmi: Hyvä tietää. :D Olen hieman laiska, ja tykkään vain esitellä ostoksiani... Kiva että kiinnostaa. :D

Cinnamonhusky: Hablahabla.

enedria: Ootan et Baby myy taas pikkareit, ni ehkä sit.

Melsa: True dat!

Hikaruhiiri: Siitä postauksesta tulisi hirvittävän pitkä... Olen liian laiska ottamaan valokuvia. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja!Sinulla on aina niin tosi onnistuneita kuvia!Asia postaukset ovat kivoja,mutta "tältä näytin tänään"-postaukset ovat mielestäni parhaita.Myös ostoksiasi on kivoja katsella:)

Agitha kirjoitti...

PrinsessaRuusunen: Kiitos! ♥ Tuota en uskonut kuulevani, koska kuvani ovat aika järkyttäviä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä tosiaan oonkin parin viime postauksesi aikana ruvennut ikävöimään asiapostauksiasi. Tykkään toki katsella myös asu- ja ostospostauksia, mutta vielä enemmän pidän asiateksteistäsi. Odottelenpa niitä sitten toiveikkaana~

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos palautetteesta! Loliskene vain on niin hiljainen nykyään, että on vaikea keksiä ajankohtaista kirjoitettavaa.