torstai 28. lokakuuta 2010

Milky Planet ja söpö asu

Minä se täällä taas! Loleiluputki jatkuu!
Tänään halusin kokeilla jotain niin suloista ja makeaa kuin vain mahdollista. Sen lisäksi olin taas ~kokeileva~, ja laitoin lisäkkeet toispuoleiseksi ponihännäksi! Näyttää aika kivalta etenkin minisilinterin kanssa. ♥

18 kommenttia:

Jousia kirjoitti...

Näytät ihan nukelta! Wää minäkin haluan Milky Planetin. ;_;

Agitha kirjoitti...

Jousia: Aww, kiitos. :D

LadyBug kirjoitti...

Ihania uusia mekkoja! <3 Söppänä<3 :3

Anonyymi kirjoitti...

toi mekko aaaaaa milky planet on ihana ;_;
jaja mistä noi söpöt hello kitty tossut on? =)

Sera kirjoitti...

Tykkään etenkin siiä miten nuo sukat sopii yhteen tuon mekon kaa. Niin ihanan sokerimaista. <3

Tiie kirjoitti...

Ah ihanuutta, paljon härpäkkeitä ja muuta kivaa~♥ Ja noi tossut - oli sitten osa asua tai ei, ne on ihanat! :'D

Agitha kirjoitti...

LadyBug: Kiitos! :D

Anonyymi: Niin on. :----D Tossut on ostettu H&M:stä joku vuosi sitten, mutta saattaa niitä olla siellä vieläkin, kun joulu lähestyy.

Sera: Kiitos, kiitos. :D

Tiie: Kiitos. :D Tossut on tossut, ei ne asuun kuulu, mutta tulivat kuvaan kuitenkin. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei mun on pakko kysyy että ootko ikinä tilannu closet childiltä jotain? Kun minä laitoin tilauksen sinne, ja en oikeen saanut selvää että mihin ne sen paketin toimittaa? Että tuodaanko se ihan kotiovelle ja silloin maksetaan tullimaksut vai mitä? o;

Ja aivan IHANA toi asukokonaisuus, herkullinen ! =)

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Jaa, että olenko... ... ...
Paketti tulee kotiovelle jos se ei jää tulliin, ja jos et ole silloin ottamassa sitä vastaan, joudut hakemaan sen läheisimmästä postitoimistostaaaaaasd.

Anonyymi kirjoitti...

ja mun piti kysyä, kun tilaan closet childiltä ekaa kertaa että jos oot sieltä tilannut niin, kun sieltä valitaan siitä overseas kohdasta maa, niin mikä niistä on suomi? :D kuuun en kauheesti japania ymmärrä :c

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Closet Childin sivuilla on idioottivarmat ohjeet englanniksi. En ole CC:n tekninen tuki.

Cinnamonhusky kirjoitti...

hei agi mitä jos paketti jää tulliin?

Agitha kirjoitti...

Cinnamontroll: Sitten kiedot itsesi ympärille vessapaperia, hypit viisi kertaa yhdellä jalalla täyden kuun aikaan ja hoet "Agitha on paras". En tiedä mitä siitä seuraa, mutta kannattaa kokeilla.

Noora kirjoitti...

Mut hei mitä jos ne sivut ei lataa nopeesti ku mä oon yrittäny ladata niitä sivuja auki vaik kuin monta kertaa ja aina tulee et ei yhteyttä?
Ja sit piti vielä kysyy et mitä jos iTunes ei osaa ite ottaa kappaleitten edestä niitä numeroita esim 01 02 jne? Mitä sitte?
Ja sit vielä et miten tänne kommentoidaan?

Agitha kirjoitti...

Noora: Haist jo vittu. :D:D:D:D:D

Sweet☆Muffin kirjoitti...

Awww että oot söpö tuossa~ :3

Anonyymi kirjoitti...

Hei Agitha! Oletko tulossa tsukiconiin? Jos olet, niin laita milky-chan-takki! Se on niin suloinen. Harmi, ettei tsukiin ole tulossa terriblen miittiä, ja lolita-aiheista ohjelmaakaan ei ole melkein ollenkaan.

Mutta, vihdoin ostit sugary carnivalin! Ennen ihmettelin, että miksei sinulla vielä ole sitä, se on niin täydellinen. Ja milky planet, josta en ole koskaan oikein välittänyt, sekin näyttää sittenkin todella söpöltä. Ja kyllä ne ott-hiukset edelleen näyttävät kivalta, niitä on vain nähty niin paljon, että omat hiuksesi näyttävät mukavalta vaihtelulta!

Ja sitten vielä: olen aina halunnut kysyä, osaatko piirtää hyvin? Olen jostain saanut käsityksen, että harrastat piirtämistä.

Terriblen Shouji

Agitha kirjoitti...

SweetMuffin: Kiitos! :D

Shouji: Jee, pitkä kommentti. :D En VIELÄKÄÄN ole varma jaksanko tulla Tsukiconiin, mutta mitä luultavimmin tulen ainakin Helsinkiin lauantaina. :D Ikävä kyllä en laita Milky-chan-takkia, koska minulla on jo toinen asu mietittynä. ;D
Ja mitähän tuohon kysymykseen vastaisi... Omasta mielestäni piirrän kohtalaisesti, joidenkin mielestä helvetin hyvin, mutta ainakin piirrän aktiivisesti. :D Aktiiviset stalkkerit varmaankin löytävät minun piirtämiäni kuvia photobucketaccoltani, joten... :P Päättäkää itse.