torstai 25. marraskuuta 2010

Casual Princess

Pidin pienen yksityisen gallupin, ja monet olivat sitä mieltä, että Princess Illusion voisi ja pitäisi käsitellä muutakin muotia lolitan lisäksi. Yleisön pyynnöstä saatte tästä lähin ihailla myös ns. tavisostoksiani, jotka eivät ole lolitaa, mutta söpöjä ja arkisen prinsessamaisia silti. Sain myöskin palautetta siitä, että blogiani haluttaisiin lukea englanniksi. Olen yllättynyt ulkomaalaisista lukijoista, mutta saamanne pitää!

I kept a private gallup and many seemed to think that Princess Illusion should and could deal with other fashion as well as lolita. To keep my audience happy you will be able to admire my casual shopping too from now on. They're not lolita, but cute and casual princess -like anyway. I also got feedback about people wanting to read my blog in English. I'm surprised to have international readers, but here you go!


Ostin itselleni uuden baskerin ja kaulaliinan. Baskereita minulla on ennestää, mutta kaulaliinaa ei, joten suuntasin Accesorizeen. Kauppa ei petä minua koskaan, ja tälläkin kertaa löysin tismalleen, mitä halusin! Baskeri oli todellinen löytö. Kuka olisi osannut kuvitella, että jostain päin Suomea löytyisi baskeri jossa on rusetti! ♥

I bought a new berret and a scarf. I alrealy have a few berrets, but scarfs i had none, so I went to the Accessorize. The shop never disappoints me, and this time too I found excactly what I wanted! The berret is a real find. Who could have imagined that you could find a berret with a bow on it from Finland? ♥


Tämän söpön nupparin löysin KappAhilsta. Se on tarkoitettu pikemminkin oloasuksi kuin päiväkäyttöön, mutta tarkoitustaan se palvelee hyvin. Se on pehmeä ja lämmin! ♥

I found this cute hoodie from KappAhl. It's ment to be more like a pyjama than casual wear, but it serves its meaning well. It's so soft and warm! ♥
Myös nämä korut löytyivät Accessorizesta. Karusellikorvakorut olivat jotain pakollista ostettavaa, ja on hyvä omistaa valtavat määrät parittomia korvakoruja. Lävitstysten määrä korvissani nimittäin vaihtelee, joten on on turha ostaa kaikkea pareittain. Lintuhäkkikaulakoru on aivan ihana, ja se kilisee kivasti kävellessä! ♥
I found this jewelry from Accesorize as well. The carousel piercings were something I just had to have, since it's good to own some pairless piercings. The number of penetrations on my ear varies, so it's no use to buy everything in pairs. The bird cage necklace is sto adorable, and it jingles when I walk! ♥


19 kommenttia:

nalle kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Agitha kirjoitti...

nalle: Se on taitolaji. :D Lintuhäkkikaulakorut ftw.

Anonyymi kirjoitti...

Oh, than you for translate ! :)
It's nice to see also your normal clothes even if I love lolita!

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Translating is no problem at all. I'll still be posting looooots on lolita, so there's nothing to worry about!

tinjam- kirjoitti...

Mukavaa että nyt muuakin muotia kun vain lolitaa! Tuo baskeri on tosi söpö! : )

Jaruto kirjoitti...

ihania vaatteita ja varsinkin nuo korut on niin suloiset! :3

LadyBug kirjoitti...

Mahtavaa! Itse annnan plussat muutoksista :) ihanat ostokset! <3

Anonyymi kirjoitti...

KappAhlin huppari on ihana! Olen juuri tuollaisen tarpeessa, kuka tietää vaikka tuollainen ilmestyisi minunkin vaatekaappiini! :)

Ihania koruja!

Agitha kirjoitti...

tinjam-: Kiva kuulla! :D

Jaruto: Kiitos~

LadyBug: Kiitos plussista, niille on käyttöä. :D

Prinsessa Ruusunen: Ilo olla iloksi. :--D

Aimee kirjoitti...

supersöpöt noi karusellit ja huppari <3

Trauma kirjoitti...

Jee! Tosi kiva, että meinaat postailla muustakin. Vaikka loli on aina loli, niin omaa silmää jotenkin tuntuu nykyään enemmän miellyttävän tavissöpöily. Tosin kaikki uusi tai edes vähän harvinaisempi on lolissakin jee (tietty siis siten, että omaa silmää miellyttää). :)

Anonyymi kirjoitti...

ostin vähän aikaa sitten tuon baskerin vaaleanpunaisena, kun ei valkoisia ollut :(
nuo korvikset ! <3

Agitha kirjoitti...

Ami: Oh yeas. :D

Trauma: Kiva kuulla että muutoksesta tykätään. :D

Anonyymi: Vaaleanpunainenkin olisi mahti!

Anonyymi kirjoitti...

oijoi en ole huomannut päivitystä ! :D
mutta kuitenkin, kiva kun kerrot nyt ihan tavallisistakin vaatteistasi ! =) ajattelin myös kysyä mielipidettäsi, sillä olin ostamassa ap: pariisin liikkeestä twinkle star laukun vaaleanpunaisena, mutta ne myytiin juuri kun olin laittanut sähköpostin D: liiloja olisi vielä, mutta mitä luulet, sopiiko lila ollenkaan vaaleanpuna-keltaisen mekon kanssa?

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiva että on kivaa. :D Se sopiiko lila pinkkikeltaiseen riippuu siitä, onko asussa mitään muuta lilaa. Yksinään se voi näyttää vähän irralliselta, mutta jos lisäät asuun liloja yksityiskohtia, niin miksi ei?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mitä mieltä olet Tramp Carnival Seriesistä? :)

DeiseFreitas; Dihh; Scarlet. kirjoitti...

soooooooo adorable thoso earings!
shame om me I can't use them, but well, was a choice. haha.

and IMG, you're so cute, that makes me want to hug you. *-*

so lovely.
:**

Anonyymi kirjoitti...

Hei :) Olet tosi luonnonkaunis ja kauniit hiukset, mutta MINUN mielestäni näyttäisit loleissa paremmalta jos käyttäisit piilolinssejä ja ehkä hieman meikkiä, poskipunaa, ripsiväriä.. jne.. Ei paljoa muutosta että sinusta tulisi vielä kauniimpi! Ja on todella ihailtavaa että vaikka ymmärtääkseni olet kovin ''vanha'' silti jaksat pukeutua noin söpösti ja omaperäisesti :) Itse en enää kehtaa ja muutenkin ''kasvoin ulos'' lolitasta. Mutta olet hyvin ihailtava ihminen. :)

Agitha kirjoitti...

DeiseFreitas; Dihh; Scarlet.: Thank you so much! Your comment made me happy.

Anonyymi: Rakas anonyymi.
Kiitos kauniista sanoistasi, ja sitten...
1. En voi käyttää piilolinssejä, koska silmäni rasittuvat niistä liikaa. Menen laser-leikkaukseen kun olen tarpeeksi vanha.
2. Minä KÄYTÄN meikkivoidetta, valokynää, puuteria, poskipunaa, ripsiväriä sekä silloin tällöin rajauskynää.
3. Minäkö vanha? ;_________________;
Mutta kiitos kommentista anyway. :-------D