lauantai 21. toukokuuta 2011

Päivitystauko

Princess Illusion on nyt päivitystauolla muuttokiireiden takia. Pahoittelen kaikille mussukoille ja namupaloille aiheutuvaa häiriötä. Ja lukijoille myös.
Nauttikaa uudesta ulkoasusta ja rauhoittavasta hissimusiikista sillävälin.

4 kommenttia:

Cinnamonhusky kirjoitti...

"olette edelleen jonossa terveysasemalle, voitte halutessanne jäädä jonottamaan. jonotuksesta menee normaali puhelinmaksu, oman puheliittymän sopimuksen mukaisesti."

Agitha kirjoitti...

Cinnamontroll: That's what friends are for!

mei kirjoitti...

Hei Agitha :D!

Nyt on ihan pakko kysyä, olen pahoillani jos tätä on kysytty sinulta jo aiemmin, mutta:

mitä mieltä olet AP:n Sugary Carnivalin uusintajulkaisusta? Hyvä vai huono homma? Muistelisin että ko. printti on ainakin ollut yksi suosikeistasi, ja minua alkoi sitten yhtäkkiä kiinnostaa että mitä mieltä olet tästä :3 thxbai!

Agitha kirjoitti...

mei: Periaatteessa en tykkää siitä, kun printtejä julkaistaan uudestaan. Siksi tykkään tästä "AP tekee samat printit uudestaan ja uudestaan eri nimillä"-ilmiöstä. :D Mutta ilmeisesti edes uudelleenjulkaisu ei laskenut SC:n jälleenmyyntiarvoa, printti on edelleen harvinainen ja ihan yhtä söpö, ja nyt se ilostuttaa vielä entistä useampaa ihmistä, joten vaikea sitä on pitää huonona asiana. Feikkejä on liikkeellä niin paljon, että on aika ymmärrettävä veto AP:lta kokeilla julkaista printti uudelleen. Siitä huolimatta toivon, ettei siitä tule tapaa, koska se tarkoittaisi vähemmän erilaisia mekkoja markkinoilla.