tiistai 17. helmikuuta 2009

Laukkuja! Laukkuja!

Okei, en ole saanut ainuttakaan uutta laukkua. Haluan silti kirjoittaa (ja postata kuvia!) laukuistani. Laukku on nimittäin tärkeä asuste lolitalle. Se ei välttämättä ole se ehdoton ensimmäinen ostos, mutta sen olisi hyvä olla yksi ensimmäisten ostosten joukossa. Ensimmäisen laukun pitäisi olla monen asun kanssa yhteensopiva ja tilava. Väri kannattaa valita oman päävärin mukaan. Valkoinen tai musta on aina varma valinta, mutta jos olet ehdottoman varma että käytät aina jotain tiettyä väriä, voi ensimmäinen laukku olla minkä värinen tahansa.
Kun ensimmäinen hyvä peruslaukku on hankittu, voi keskittyä vähän villimpiin valintoihin, kuten vaikka Bunnybeariin. Valinnat kannattaa silti tehdä tarkoin, lolilaukut ovat aika kalliita.
Lolitat raahaavat mukanaan kaikenlaista roinaa. Sen lisäksi että laukussa on tavalliset tavarat, kuten kännykkä ja lompakko (jotka nekin tuppaavat viemään paljon tilaa blingblingeineen), mukaan täytyy mahtua myös hätävaratavarat, kuten rakkulalaastarit, hakaneulat, varapampulat ja pinnit ja pieni pullo hiuslakkaa, ehkäpä myös hiusharja ja taskupeili ja tietysti ainakin puuteri. Koska rakkulalaastarit ja hiuslakkapullot eivät ole kovin söpöjä, pitää ne voida peittaa söpöllä sälällä, kuten pienillä kolikkopussukoilla tai tuunatuilla bussikorteilla, jos vaikkapa kilpaileva lolita sattuu vilkaisemaan lolitan laukkuun. Laukkujen on siis oltava pieniä ja söpöjä ja helposti mukana kulkevia, mutta todella tilavia...

Tässä on tällä hetkellä vanhin laukkuni. Ostin sen Japanissa käydessäni pari vuotta sitten. Se on Angelic Prettyn Glitter Trump laukku, ja se on hirmuisen suloinen. Aluksi ajattelin ostaa ihan vaaleanpunaisen peruslukun ilman mitään kuviointeja, mutta tulinkin siihen tulokseen, että pieni kuviointi ei haittaa laukun yhteensopivuutta muiden vaatteiden kanssa. Olen todella tyytyväinen päätökseeni, vaaleanpunaiseen peruslaukkuun olisin jo kyllästynyt.


Tässä on Angelic Prettyn sydän-laukku (en muista sen nimeä...). Ostin sen eräältä toiselta suomalaiselta lolilta hetken mielijohteesta. Olin katsellut laukkua sillä silmällä Angelic Prettyn sivuilla jo jonkin aikaa, ja kun eräs lolita päätti myydä omansa, tartuin tilaisuuteen. Tykkään laukusta ihan hirmuisesti, sen yksityiskohdat ovat aivan ihanat, ja se on yllättävän tilava.


Tässä on toinen sydänlaukku, Babyn Heart-laukku. Se on hieman epäkäytännöllisempi kuin edellinen, sillä se on melko kova eikä muotonsa puolesta anna tilaa tavaroille. Se on kuitenkin hirmuisen yhteensopiva melkein kaiken kanssa, joten käytän sitä paljon!


Babyn Bunnybear on epäkäytännöllisin ikinä, sen sisään mahtuu hädintuskin kännykkä, ja silti laukku vie paljon tilaa. Se on kuitenkin söpö ja suosittu ja kaikilla muillakin on sellainen! Ja pidän siitä, että siitä saa helposti repun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli tän postauksen jälkeen tuli sellanen olo et loli tyyli on epäkäytännöllistä mutta söpöä

T.Japan loli

Agitha kirjoitti...

Sitähän se juuri on! Kauneuden takia täytyy vähän kärsiä.