maanantai 9. helmikuuta 2009

Vaatteita! Vaatteita!

Nyt on luvassa hieman suurempi uusia vaatteita koskeva merkintä. Olen ollut lupauksistani huolimatta ahkera, ja haalinut paljon uutta lolitavaraa.


Ensimmäiseksi Innocent Worldin koirahame. Ostin hameen Eältä sopivahkoon hintaan. Hame kuuluu niihin vaatekappaleisiin, joita olen metsästänyt puolivillaisesti. Olen siis pitänyt toisen silmäni auki täysosuman varalta, mutta en ole lähtenyt varsinaiselle metsästysretkelle Internetin syövereihin. Odotus palkittiin, ja tuen samalla suomalaista brändijälleenmyyntiä. Ekotekoko?


Toinen viimeaikainen ostos on Babyn hiuspanta. Minunhan ei pitänyt tilata mitään ennen ensikesää. Koen kuitenkin eeppistä ahdistusta jos en tasaisin väliajoin saa jotain uutta, joten tätä voisi kutsua terapiaksi... Sitäpaitsi hiuspanta on supersöpö.


Ja viimeisessä kuvassa näkyvät viimeisimmät ostokseni.
Valkoiset rusetit ovat Babyn kenkärusetit. Hyvä ostos, koska lolilla on ikuinen huoli siitä että kenkärusetit katoavat eivätkä koskaan palaa.
Loput kuvassa näkyvät korut ovat Nemeiran käsin tekemiä. Lumihiutalekoru ja heppakoru ovat kaulakoruja, ruusukoru on rannekoruja ja vaaleanpunainen macaron on sormus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ekoteko!

Ja Nemskun korut on vaan niin ihania. Pitäis ottaa itteäni niskasta kiinni ja tilata Viiviltä jotain. Ekoteko sekin. :D

Agitha kirjoitti...

Viivi on ekologinen ihminen, joten Viivin tukeminen on koko maailman parhaaksi! :D
Ne on ihkuja koruja, suosittelen.