maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lempimekot

Yleisön pyynnöstä!
Kaivoin kaapistani kolme the ultimate super best favourite mekkoa, ja tässä tulos.

Mekko #1:Tämänhetkinen suosikkimekkoni. Merkki on Angelic Pretty, ja hankin mekon vuosi sitten keväällä. Mekko on tosin 2007 syksyn mallistoa, mutta jostakin syystä Pretty ei saanut sitä myytyä loppuun, ja vielä keväälläkin se oli englanninkielisessä nettikaupassa myytävänä. Minä olin kuolannut mekkoa koko sen myynnissäolemisajan, ja sain ostettua sen ajoissa!
Vaikka mekko on todella tavallinen ja oikeastaan aika hyvä esimerkki sweetlolin vaatekaapin vaaleanpunaisesta tukipilarista, se on yksi kauneimpia näkemiäni. Yksityiskohdat ovat ihanat, etenkin pilkkutylli helmassa ja koristenauhat pienellä pallokuvioinnilla, sekä pienet timantit edessä olevassa rusetissa.
Mekon huono puoli on se, että se on niin lyhyt. Polveni näkyvät selvästi, ja sen takia sen kanssa voi käyttää vain ylipolvensukkia (jolloin hameen helman ja sukan rajan välille ei jää niin paljon paljasta ihoa näkyviin, tiedättehän). Mekko on myöskin aika napakka, ja vaikka takana on melko paljon periksi antava shirring, ei yli 70cm vyötärö siihe mahdu.

Mekko #2:
Kakkossuosikkini on taaskin Angelic Prettyä, mallistosta Glitter Trump. Ostin mekon 2007 kesällä Japanista, ja olen erittäin tyytyväinen kauppoihin! En ole vieläkään kyllästynyt mekkoon, vaikka ostin koko asun rusetteineen ja sukkineen, ja vaikka olen käyttänyt sitä paljon se ei ole mennyt oikein miksikään.
Parasta mekossa on se, että se on aika persoonallinen. Kyllä, se on kuuluisa printti Angelic Prettyltä, joten se on aika suosittu, mutta kyllä mekko joissain asioissa rikkoo lolitan "sääntöjä". Huomaatteko, miten vähän pitsiä mekossa on? Huomaatteko, että printti kimaltelee (iik, totally itah!1)? Toinen hyvä puoli on taas yksityiskohdissa, etenkin tuosta kaulusväkerrelmästä pidän hirmuisesti. Olen iloinen että ostin JSK:n enkä OP:ta.
Huono puoli on se, että takana ei ole shirringiä. Minua se ei haittaa, mekko istuu hyvin ilmankin, mutta tietysti se saattaa vaikeuttaa jälleenmyyntiä, tai kenties lihon tässä joku päivä. Mekko on myöskin pelottava pestä, koska esimerkiksi edessä oleva rusetti ei ole irrotettava (pelkään että rusetit litistyvät pesussa), ja koska printti saattaisi haalistua tai kaikki glitter voisi lähteä irti!

Mekko #3:
Kolmanneksi suosituin mekkoni. Merkki on taaskin Angelic Pretty, ja ostin mekon samaan aikaan Glitter Trumpin kanssa. Mekko on ainoa OP:ni.
Mekossa parasta on sen muokattavuus. Se ei ole paljoa, mutta on kiva että molemmat rusetit ovat hakaneulalla kiinnitettävät (helpottaa pesemistä), ja mekon mukana tulleet irtohihat (jotka unohdin ottaa kuvaan mukaan) ovat iso plussa. Myöskin väri on aika jännä, olen iloinen että päivää ennen Japanista lähtöä löysin samasta kankaasta tehdyn rusetin, muuten koordinoiminen olisi voinut koitua ongelmaksi. Henkilökohtaisesti pidän myöskin mekon kauluksesta, se on todella ihana!
Ongelmaksi voisin sanoa värin. Vaikka se onkin aika jännä, en enää nykyisin päätyisi samaan väriin. Myöskin tämä mekko on shirringitön, mutta OP:t ovat yleensä niin isoja, että sitä ei voi haitaksi sanoa.

Siinä kaikki tällä kertaa, kuulemisiin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Awwsss mitä mekkoja.. Aivan yli sulosia..

T. japan loli

enedria kirjoitti...

Hei, vähän mä haluan nähdä jonkun koordinaatiojutun näistä mekoista! :D