torstai 12. maaliskuuta 2009

Uusi paita


Ostin vähän aikaa sitten uuden paidan. Merkki on yllättäen Angelic Pretty, ja ostin sen käytettynä melko hyvään hintaan.
Paita on ihana ja mukavan pehmeä. Yksityiskohdat ovat mukavan ilmavia, ja muutenkin kevyen kauniita. Olen hieman kyllästynyt puuvillapitsiin, on mukava saada huntutylliä (?) ja keveämpää pitsiä!
Angelic Prettyn cutsewejen huono puoli on niiden lyhyys. En ole mitenkään epätavallisen pitkä ihminen, mutta paita on hieman lyhyt. Onneksi en muutenkaan käyttäisi sitä arkena, vaan luonnollisesti lolien kanssa, ja lolihameiden vyötärö on sen verran ylhäällä, että paidan lyhyys on oikeastaan aika söpöä! (Ja se saa jalkani näyttämään pidemmiltä!)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sä ostat noita vaatteita? toiki on aivan ylisöpö...

T.japan loli

Agitha kirjoitti...

Olen käsittääkseni listaillut aika uskollisesti vaatteitteni merkkejä, ja luonnollisesti kyseistä vaatetta saa sen merkin kaupasta (ellei se ole loppuunmyyty), ja joiltakin jälleenmyyjiltä (Closet Child, Mfashion ym.) jos sattuu olemaan onnekas. Siitä vaan googlettamaan!

chiku kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi kirjoitukseeni. Pitää paikkansa, että Body Lineltä saa suurimmaksi osakseen replicoita, eivätkä ne aina edes näytä alkuperäisiltä, mutta silti en itse ole kertaakaan törmännyt huonoon kankaaseen tai outoihin leikkauksiin.. Mutta olisihan se vähintäänkin toivottavaa että he tekisivät ihan omia vaatteitaan. Ymmärrän myös mielipiteesi lolin ja fetissivaatteiden myymisestä samassa paikassa, itsekin olin melko järkyttynyt kun ensimmäisen kerran ne spottasin.
Enpä usko että itsekään olisin ikinä Body Lineltä mitään tilannut, ellen eläisi melko köyhässä perheessä. Ja Closet Childista en ollut vielä lyhyen harrastusaikani kuluessa kuullutkaan, täytynee mennä katsastamaan, ties vaikka pääsisin BL:stä eroon kokonaan. :)

Idean kirjoitukseeni sain, kun selailin pieniä foorumeita (joiden nimiäkään en enää muista..) ja ihmiset siellä vihasivat Body Lineä vaikka eivät ollut ikinä mitään sieltä tilannutkaan, eli ilmeisesti vain juorujen perusteella.. Kuitenkin, kiitos että jaoit mielipiteesi kanssani.

Ja nyt kun tänne eksyin, niin tuo paitasi on aivan ihana! Voi kun itsekin joskus tuollaiseen mahtuisin.. :P

Roosa kirjoitti...

Minun on vain pakko kysyä miten sinulla riittää RAHA!?