lauantai 5. syyskuuta 2009

Sweets Country ja vähän muuta makeaa

Olen viimepäivien aikana saanut vähän lisää lolikamaa, ja ajattelin tiivistää ostokseni tähän yhteen merkintään.

Ensimmäiseksi paras ostokseni ikinä: Angelic Prettyn Sweets Country -hame vaaleanpunaisena! Olen nyt saavuttanut jotain suurta elämässäni. Koska tämä tässä on kaikkien aikojen the Ultimate Dress of Dreams. Toisin sanoen se maaginen vaatekappale, jota olen metsästänyt ja himoinnut vuosia. Unelmahameeni. Ihanaa. ♥


Tässä taas uusin tilaukseni Angelic Prettylle. (Jää muuten viimeiseksi tänävuonna, nyt alkaa säästäminen matkaa varten. ;P)

Elegant Heart -kengät! Aivan ihanat. En osaa sanoa mitään muuta. Vaaleanpunaista ja valkoista samoissa kengissä, niin söpöä!


Princess Blouse with Tulle Lace Jabot -paita valkoisena. Hyvä valkoinen peruskauluspaita. Irrotettavat hihat on iso plusplus. Paita ei näytä kovin hääppöiseltä kaukaa katsottuna, mutta taas kerran Angelic Pretty yllättää yksityiskohdillaan.


Ja sitten vielä Milky Candy Brooch -ketju. Olen pitkään kaipaillut tällaista ripustettavaksi laukkuun tai vaikka hameeseen tai mekkoon! Yksityiskohdat ja asusteet ratkaisee.


Ovatko kuvat muuten liian epäselviä? Laatu ei varmaankaan kärsisi niin paljon, jos lähettäisin kuvat photobucketin kautta, mutta olen vähän laiska. Onko laatu häiritsevän huono?
Sen lisäksi tiedustelisin osaako kukaan tehdä kivoja layouteja blogeihin? Minä nimittäin en osaa, mutta haluaisin jonkun supersöpön Angelic Pretty -henkisen layoutin. Tai ainakin bannerin ja taustat (jotain polkadotteja tms.). Vapaaehtoisia? :D Luonnollisesti annan krediitit tekijälle.

13 kommenttia:

Emilie kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia! Varsinkin kengät ovat tosi söpöt.

Saako muuten kysyä, meneekö AP:lta tilaamiseen vieläkin kuukausi kaupalla aikaa, ennenkuin tavarat saapuu suomeen? :>

CandycottoN kirjoitti...

Voi, tuo hame on ihan oikeasti tosi söpö! Mutta viitsitkö kertoa miten saisi äipälle sanottua ettei se yhden kerran jaappanista tilaaminen lopullisesti horjuta elämäni taloustilannetta? D:

Pitsiperhonen kirjoitti...

Haaa ihania olet taas ostanut!
Tulispa mun loli-innostus vaan puff takas... Ikävä sitäkin.
Ootan innolla että saan nähdä kuvaa susta noissa uusissa vetimissä!
(muutenkin olisin ikionnellien jos postasit konekivääritahtiin lolikokonaisuuksia (: )
Noi kengät on muuten ihan nappi juttu ap:ltä kattelin niitä ittekkin tässä vähän aikaa sitten.
Osaan itse vaan laittaa taustan en mutaa :')

Anonyymi kirjoitti...

Miks ostat noi paljo vaatteit ku sanoit että pukeudut enää harvoin lolitaan :oooooo?

Agitha kirjoitti...

Emilie: Kiitos! Ei mene. Sanoisin että menee muutama viikko, hieman kauemmin kuin Babyllä.

CandycottoN: Kiitos! Joskus äitejä on vaikea vakuuttaa. Minä en ole koskaan saanut virallista lupaa tilata ulkomailta, mutta harrastettuani n. vuoden tilasin Jussin kanssa Japanista ilman vanhempieni lupaa, eivätkä vanhemmat sitä raskaasti ottaneet. En tosin suosittele toimimaan luvattomasti, mutta kannattaa jotenkin todistaa että tullissa käyminen jne. ei ole kovin iso juttu. Ja odottaminen yleensä auttaa myös, voit tilata viimeistään 18-vuotiaana, jos lohduttaa. xD Kannattaa näyttää vanhemmille esim. Terriblestä hyviä kokemuksia ulkomailta tilaamisesta.

Pitsiperhonen: Vedä lolit päälle väkisin, hyvällä säkällä huomaat taas miten kivaa se on. xD Ja lolilehtien ym selaaminen auttaa, kannattaa kokeilla jos kaipaa inspiraatiota. :,D

Anonyymi: Koska oon shopaholic eiku... No en minä nyt NIIN harvoin pukeudu, hyvänenaikasentään. Ja onhan pelkästään lolivaatteiden keräily ja ihasteleminenkin kivaa, eikös? ;D

Huopakissa kirjoitti...

kaikki nämä on tosi ihania :) Itellekki kelpais tuo hame ja noi kengät :3

Agitha kirjoitti...

Huopakissa: Kiitos!

CandycottoN kirjoitti...

Juu, kiitos, saa nähdä jaksanko odottaa XD

Mutta siis, unohdin täysin onnitella 50 lukijasta! Onneksi olkoon! (itselläni on vaivaiset 7...) Aiotko pitää oikein isot bileet kun tulee 100 lukijaa täyteen XD

Agitha kirjoitti...

CandycottoN: Kiitos! En tiedä vielä, en ole ihan bileihmisiä. xD Ehkä pidän kakkukestit itsekseni.

Melsa kirjoitti...

ihanat kengät!

Hyytelö kirjoitti...

Kengät ovat kyllä aika ihanat, hameen printistä en ole oikein koskaan pitänyt mutta sievä perusvaate sekin. Kengissä olevista, narujen päässä roikkuvista sydämistä tulee mieleen ne yhdet Parikan kengät. AP:sta on tullut ideavaras? D:

Agitha kirjoitti...

Melsa: Kiitos, olen samaa mieltä!

Hyytelö: Kiitos! Makunsa kullakin, minulla Sweets Country on unelmien täyttymys. En usko, että AP on kopioinut Parikkaa, mutta mikään ei ole mahdotonta. xD Ehkä AP:lla on vakooja Suomessa, kuka tietää...

Jousia kirjoitti...

Tuo hame on kyllä ylisöpö. Mitä enemmän sitä tuijotan, sitä enemmän siitä pidän.
Nuo kengätkin on söpöt, mutta en tykkää noista takana olevista lirpukkeista. Voisin jopa harkita noiden hankintaa...