sunnuntai 1. elokuuta 2010

Starry Night Theatre

Pienen päivitystauon jälkeen, hei taas kaikille! Elämäntilanteeni alkaa taas hiljalleen tasaantua, ja minulla on viimeinkin aikaa ja energiaa tehdä lyhyt päivitys.

Ensinnäkin kyllä, olin Traconissa. Mutta ei, en koskaan saanut siellä otettuja kuvia käsiini. Arvelen kuitenkin, että kaikki uteliaat huomasivat minut vaaleankeltaisessa mekossani.

Toiseksi ei, en kyennyt pitämään kiinni shoppailutauostani. Positiivista kuitenkin on, että se on ainoa hairahdukseni kaidalta polulta! Ja mikä ihana hairahdus se onkaan!
Ostin Angelic Prettyn Starry Night Theatren rusetteineen! Aluksi säästin rahaa Milky Planetiin, mutta en päätynytkään ostamaan sitä. Eräänä iltana päässäni vain naksahti, ja tajusin olevani kyllästynyt printtiin. Se on hieman liian täydellinen, jos tiedätte mitä tarkoitan. Niinpä päätin ostaa omasta mielestäni yhden Prettyn erikoisimmista printeistä. Tummansininen versio olisi ollut upea, mutta liian haastava minun makuuni. Olen tyytyväinen vaaleanpunaiseen valintaan, ja oikeassa elämässä mekko on vielä kuviakin ihanampi! Kaikki kultaiset yksityiskohdat ovat hurmaavia!
Uuden mekon kunniaksi ostin uudet sukat Terriblen sisäisistä kaupoistä. Ne ovat polvisukat, ja ne ovat Metamorphosen, eli poikkean kaavoistani aika rajusti. Halusin kuitenkin ehdottomasti punaiset sukat!Kulta-puna-pinkki innosti minua ostamaan kultaisia asusteita. Tein H&M:stä mahtavan löydön, nimittäin kultaiset pinnirusetit. Olen tyytyväinen.

Haaveilen vielä mustista kengistä... Olen tajunnut, että tarvitsisin sellaiset vaatekaappiini. Useampi asu suorastaan huutaa mustia kenkiä! Ehkä se on seuraava ostokseni.

12 kommenttia:

Jousia kirjoitti...

Star night theatre on kyllä ihana ja monipuolinen printti. Minäkin himoitsin hieman sitä sinistä, muttei se loppupeleissään olisi sopinut yhteen minkään vaatteen kanssa. :/ Vaaleanpunainen on aina varma valinta.

Agitha kirjoitti...

Jousia: Totta kuin vesi.

Cinnamonhusky kirjoitti...

sininen oli kyllä kaunis myös! Olin sanomassa että tosin halvemmaksi tulee ottaa vaaleanpunainen kun ei tarvitse ostaa kaikkea muuta mutta niin, hupsista. :D Ja yksi metahairahdus ei kyllä tunnu kaapissasi missään!

Agitha kirjoitti...

Cinnamonhusky: Heyy, ei Meta ole mikään hairahdus. :D Minä en saa edullista mistään, mutta sininen vain ei olisi ollut ihan tyyliä...

Sadepilvi kirjoitti...

Olen ihaillut tuota printtiä jo pitkään!
Ja haaveillut, että minkä värisenä itse ottaisin ja minkä hiuskoristeen, silinteri vai rusetti? :D

Punaisena olisi ollut kiva :)
Voisi käyttää jouluna.

Agitha kirjoitti...

Sadepilvi: Silinteri olisi kieltämättä ollut ihana hiuskoristevaihtoehto, mutta ne ovat aina astetta haastavampia. :D Rusetti on tuttu ja turvallinen.
Punaisena en olisi mekkoa halunnut, koska vierastan punaista väriä lolitassa päälläni... Nämä punaiset yksityiskohdat riittävät. :D

tinjam- kirjoitti...

Ihana postaus ja no ihana Star Night Theathre. Sinisenä se on jotain mahtavaa, mutta kyllä se vaaleanpunainen on varma valinta. Ja tosi kiva löytö H&Mltä! : )

Agitha kirjoitti...

tinjam-: Kiitos! ♥ Olin iloinen löytäessäni jotain noin veikeää H&M:stä, ja omistaessani jotain niihin sopivaa. :D

Block party monstar kirjoitti...

Ooh, varmasti pukee sinua :D
Angelic Prettyn ''Starry night theatre'' on todella erikoinen ja upea. Varmasti se näyttää upealta päälläsi :D

Agitha kirjoitti...

Block party monstar: Kiitos! ♥ Sitä minäkin toivon. :D

Mämmä kirjoitti...

Aivan ihanan mekon olet hankkinut, star night theatre on ihana printti <3. Itse himoitsen sitä mustana (sopisi vaatekaappini parhaiten).

Agitha kirjoitti...

Mämmä: Totta! ♥ Myös mustana se on vaikuttava.