tiistai 6. tammikuuta 2009

Lolita on the go!


Tänään sain uuden kameran, ja sen kunniaksi julkaisen kuvan parista laukustani ja niiden sisällöstä. (Oikeastaan huijasin hieman, tavallisesti en säilytä pinnejä laukussani, ja söpöjen tavaroiden lisäksi laukussani on yleensö rumat silmälasit ja epäesteettinen mp3-soitin.)

Ensimmäinen laukku, eli oikeanpuoleinen ja vaaleanpunainen, on Angelic Prettyn Glitter Trump -laukku. Ostin sen kesällä 2007, ja pidän siitä kauheasti! Se on todella tilava, ja siksi käytännöllinen. Ja koska laukku on Angelic Prettyä, siinä on ihastuttavia yksityiskohtia, kuten rusetin muotoinen vetoketju.
Toinen laukku, eli vasemmanpuoleinen ja valkoinen, on Baby, the Stars Shine Brightin Heart -laukku. Se on ihanan käytännöllinen valkoisen värinsä takia, vaikka se ei olekaan kovin tilava. Viininpunainen sisus antaa sille suloisen elegantin säväyksen, ja metalliset kantokohvat on söpöt!
Pupukännykkäpussi on myöskin Babyltä. Se oli positiivinen yllätys, sillä pelkäsin ettei kännykkäni mahdu sen sisään, mutta se mahtuikin oikein hyvin! Pussi on niin suloinen, sen ainoa huono puoli on hankala nappi, mikä pitää kännykän sisällä silloinkin kun joku soittaa...
Meikkipussi ja lääkepussi ovat Swimmeriltä. Ne ovat ihanan kimaltelevat js suloiset, vaikka laatu ei olekaan mikään huippu (mitä muuta voisikaan odottaa alle 10 eurolla?).
Korttilompakko on myöskin Swimmeriltä. Se on suloinen, ja siinä on kakkuja! Kolikkopussi taas on Blipposta. Kolikkopussit ovat käytännöllisiä, ja Usahana on ihan söpö.
Hiuspampularusetit ovat Babyltä, ja ne ovat useammin päässäni kuin laukussa. Rusettipinnit ovat Seppälästä. Minun olisi pitänyt ostaa niitä useampi...

Ei kommentteja: