maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huoneeni on linnani

Otin tänään kuvia omasta huoneestani, tarkemmin sanottuna asuntoni makuuhuoneesta. Olen sisustanut sen vapaasti oman makuni mukaan, sillä koko muu talo on sisustettu sukupuolineutraalisti avokkini vuoksi (en halua hänen miehisyytensä kärsivän), ja tarvitsen pakopaikan kun en enää kestä beigejä sohvia ja kirsikkaisia kirjahyllyjä.


Tässä on yleiskuva huoneestani sellaisena kuin se näkyy ovelta katsottuna. Valkoinen möhkäle vasemmassa alanurkassa on sänkyä, ja sinisessä pikkusängyssä istuu BJD:ni Celia.

Tässä näkyy sänkyni ja yöpöytäni. Sänky näyttää kamalan kapealta, oikeasti se on 120 cm leveä.


Tässä näkyy ovenpuoleisella seinällä oleva peili. Se on sijoitettu vaakatasoon, sillä se toimii vain sisustuselementtinä. Peilailupeilini on eteisessä. Peilistä näkyy myös hieman sänkyni "katosta".

Tässä vähän tarkempaa kuvaa kulmakaapistani, josta pidän kovasti. Rakastan maalaisantiikkista tyyliä. Hyllyt ovat aika tyhjillään, en pidä ylipursuavista hyllyistä.


Tässä vielä tarkempaa kuvaa pehmoleluvuorestani.

Ja tässä vielä kuva vaatekaapitani, koska kiviäkin kiinnostaa! :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö tykkään tosta sinisestä seinästä (ja teidän olohuoneen punaisesta seinästä). Tosi kiva, kun on seinissä muutakin väriä ku valkoista.

Mut en kyllä vieläkään ymmärrä, miten mahdutte Jussin kanssa tuohon sänkyyn. Me ei mahduttais. Tomi vei toissa yönä taas mun tyynyn. Nyyh. :<

Toi peili on kyllä ihana. Harmi, ettei me saada itse ripustaa mitään seinille, kun on opiskelija kämppä. Mut ehkä oon rebel ja laitan seinille jotain- omg- sinitarralla tai teipillä!

Pitsiperhonen kirjoitti...

Voii huoneesi on niin söpöisä ja koska tavaraa ei ole liikaa esillä se vaikuttaa myös hyvin yksinkertaiselta ja siistiltä :>
(Mah tahdon myös BJD:n :D)

Agitha kirjoitti...

Pitsiperhonen: Kiitos. :D
Ene: Ne seinät on maalattu koska kirkkaat värit tunnetusti parantaa mielenterveyttä, senhän todistaa jo 50-luvun mielisairaalat. >:D Ja sänkyyn mahtuu hyvin koska ollaan niin vastarakastuttuja. T. Eräs joka haluaa uuden ja isomman sängyn.
PS. Ehkä voisit kuumaliimata sen peilin seinaan, se ei oo ripustamista!

shiki kirjoitti...

olen maailman kateellisin tuosta vaatekaapista ;__; <3

PINKUnoKITI^3^ kirjoitti...

aw ihana blogi<33

PINKUnoKITI^3^ kirjoitti...

ja muutenkin tosi ihana huone ja kaunis sinä<33^^