keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kevätkukkia

Tänään sain Angelic Prettylle tekemäni tilauksen.

Tilasin siis tämän hameen. Jälleen kerran Angelic Pretty yllätti minut yksityiskohdillaan ja laadullaan. Kankaassa olevat koukerot ovat kohokirjailuja, ja pienet ruusut ovat hirmuisen sieviä ja yksityiskohtaisia. Kangas tuntuu ihanan jämäkältä mutta pehmeältä käteen. Mukana tulleet irtorusetit ovat ihanat helmikoristeineen, ja nekin ovat mukavan jämäkän tuntuiset (eli eivät lurpsahda käytössä). Takana olevassa sitomisrusetissa on kauniin yksityiskohtaiset päät.
Hameen lisäksi tilasin itsellen Teapartyt. Ikävä kyllä postitin replicani niiden ostajalle tänään, joten en voinut tehdä vertailupostausta, mutta eroja todella on. Ainakin väri on hieman erilainen, aidoissa kengissä tummempi.
Jouduin surukseni ostamaan kokoa liian suuret kengät, mutta onneksi ne eivät varsinaisesti putoa jalasta. Joudun ehkä tekemään remmeihin lisäreikiä, koska ne ovat liian löysät, mutta muuten pärjäilen!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi rusetit tossa hameessa kiinni jollain hakaneuloilla vai?

Loli girl

Agitha kirjoitti...

Kyllä on.

Anonyymi kirjoitti...

Toi hame on aika suloinen. :3 Ei oo liian ällösöpö, muttei nyt ihan klassinenkaan.

Ja hei, vähän hienoa, että jollain on kerrankin aidot Teapartyt. :D

Peeäs: uuh, munkin kengät on jo Suomessa. Tullauksia odotellessa...

Agitha kirjoitti...

Oo, olit nopea. :D Otit neuvosta vaarin.

Tykkään tosta hameesta ihan mielettömästi. Ja musta se on aika lähellä ällösöpöä, vaikka kukkakuvio onki aika klassinen. Mut ällösöpö ftw!

Emilie kirjoitti...

Todella kaunis hame!

Saako kysyä, kauanko kesti että sait tilauksesi Suomeen? (Tekisi mieli tilata jotain, mutta kuukauden odotusaika hirvittää. :/)

Pitsiperhonen kirjoitti...

Oi! Tuo hame on kyllä erittäin suloinen ja kevyt kukkaprintti on todella keväinen/kesäinen!
Aidot teapartyt olisi kyllä kunnia omistaa, mutta joudun luultavasti tyytymään kaikkien omistamiin SS:n replicoihin sitten kun saan aikaiseksi ostaa teapartyt. Paitsi jos pääsisin käymään japanissa niin että ne olisivat kaupassa :>
On muuten pakko kysyä että onko totta että aidot kengät ovat heppoisempia kuin replicat(tai tuntuvatko omasi heppoisemmilta)? Tälläinen huhu on kantautunut korviini monestakin suunnasta, mutta sen todenperäisyyttä en voi kyllä vahvistaa... Saattaa olla että joku on käyttänyt sitä perusteluna replicoiden ostoon. Ei voi tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ollut muuten kivaa nähdä kuva kun sinulla on tuo hame ja kengät jalassa *vinkvink*.

Niin ja kyllä noista aidoista ja reploista huomaa selvät erot. Ainakin omasta mielestä nuo rusetitkin ovat paljon nätimmät aidoissa.

T: random stalkkeri.

Agitha kirjoitti...

Oo, paljon kommentteja. :D Kivaa! (Blogithan elää kommenteista, heyy!)

Emilie: Kiitos! Itseasiassa tilauksen saapumiseen ei mennyt kauaa. Tilasin vaatteet 6.4., ja tässä ehti olla pääsiäispyhätkin välissä. Viimevuonna tilatessani sain odotella vaatteita kolme kuukautta, mutta ilmeisesti AP on parantanut tapansa tai ruuhkä on vähän hälvennyt. Ainut huono homma noilta enkunkielisiltä sivuilta tilatessa on tosin se, että kaikki on aina loppu ja parhaat vaatteet eivät yleensä ole saatavilla...

Pitsiperhonen: Kiitos! Itseasiassa olin kirjoittamaisillani juttuun myös siitä miltä aidot tuntuvat verrattuna feikkeihin, mutta ajattelin sen sitten olevan turhaa, sillä en voi olla varma eroista, kun en feikkejä enää omista. Minun mielestäni aidot ovat kuitenkin eri tuntuiset. Ne eivät ole ollenkaan heppoiset, mutta tunuvat olevan hieman eri materiaalia. Kengät tuntuvat vähän mattaisemmilta, ikään kuin pehmeämmiltä. Heppoisuudeksi en sitä sanoisi, mutta eroa tosiaan on. Saatan olla hieman puolueellinen, mutta minusta AP:n kengät tuntuvat paremmilta. :P

Anonyymi stalkkeri: Ihan varmasti tulee jotain kuvaa ennemmin tai myöhemmin! Löydän varmasti lähiaikoina oivan tekosyyn pistää uudet vaatteet päälle... Pelkkiä sovituskuvia en koskaan ota, näyttää ankealta olla lolit päällä mutta tukka laittamatta. Mutta kun seuraavan kerran laittaudun, on uudet vaatteet päällä, sen lupaan. :D
Ja jep, eroja ihan oikeasti on, joten ainakin omasta mielestäni kumosin juuri kaikki "samassa tehtaassa tehty!!!1" huhut. Olisi kiva saada käsiin jostain joku jolla on replicat LL koossa (nyyh kenkäni ovat niin isot), jotta voisi tehdä oikein virallisen vertailupostauksen.

Miyu kirjoitti...

http://osea-chelleo.livejournal.com/27428.html#cutid1

Tuos ois yks vertailu teapartyista, onhan niillä näköjään joitakin eroja :o. Toivottavasti tuo auttoi :>.

Agitha kirjoitti...

Juu, olen lukenut vertailun, mutta olisi ollut kiva jos olisin voinut tehdä myöskin värivertailun. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluaisin kysyä sulta ihan vaan kun mieleen pilkahti sellainen asia, että kun luin ton sun tekstin bodylinestä (ja asiasta olen samoilla linjoilla) mutta aiemmista postauksista huomasin, että olet ostanut replicat angelic prettyn kengistä. miten sä sen perustelet moraaliselta kannalta?

Mademoiselle Parapluie kirjoitti...

Laita niihin Tea partyihin pohjalliset niin ne tuntuvat vähän sopivamman kokoisilta. Omissa kengissäni kikka on toiminut aina.