maanantai 13. heinäkuuta 2009

Animecon VII

Tulin eilen kolmipäiväisestä Animeconista Helsingissä. Kävin siellä jokaisena päivänä, ja luonnollisesti asuni oli eri jokaisena päivänä!

Ensimmäisen päivän asu:


Toisen päivän asu:


Ja kolmannen päivän asu:


Kaikki vaatteet ovat Angelic Prettyä. (Ensimmäisen päivän hame Wonder Party-mallistoa, toisen päivän mekko Colorful Heart-mallistoa ja kolmannen päivän asu Dream Doll -malliston mekko. Kysykää lisää, jos haluatte tietää.)

Animecon meni yllättävän hyvin. Vaikka Animeconin alkamista edeltävänä päivänä satoi kaatamalla, kuten myös tänään, Animecon oli suhteellisen aurinkoinen. Hyvä sää pelasti koko conin, sillä tilat eivät olisi riittäneet tuhansille sateeltasuojautujille.
Ikävä kyllä tämän vuoden Animeconissa ei ollut mitään katumuotiin liittyvää ohjelmaa, joten con meni lähinnä hengailuksi ja valokuvaamiseksi. Myyntipöydillä oli kuitenkin yllättävän hyvä lolitarjonta, toivottavasti vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Tulen aina iloiseksi kun näen coneissa vaatekojuja, ja toivon että niitä näkyy paljon tulevaisuudessakin!
Taidekuja oli surullisen pieni, mikä oli yllättävää, kun kyseessä on vuoden suurin con. Olisin halunnut päästä ostamaan kakkukoruja, mutta koska taidekojuja oli suunnilleen 10, ei ollut yllättävää että yhtäkään korunmyyjää ei näkynyt.
Kokonaisuudessaan con oli ihan onnistunut, mutta ei paras kaikista. Ihmisiä oli valtavasti (yhteensä yli 10 000, kuulemma), joten myyntipäydille oli vaikea päästä. Tilat eivät olleet parhaat mahdolliset, paitsi ehkäpä sijainniltaan (kohtuuhintainen hotelli lähellä, jee!). Ja on tietysti typerää valittaa katumuotiohjelman vähyydestä, kun kyseessä on animecon, mutta tietysti joku muotinäytös tai paneeli olisi piristänyt päivää kummasti.
Kiitos kuitenkin kaikille jotka tulivat juttelemaan, kuvasivat minua tai kehuivat asujani! Viimeistään Tsukiconissa nähdään taas! ♥

12 kommenttia:

Pitsiperhonen kirjoitti...

oih sulla oli kaikkina päivinä niin somat asut! livenä näin vaan 2 ekaa, mutta ei se mitään. Tosiaan jotan jaappaninkatumuotiin olisi voinut olla :/, mutta kaikkia ei voi miellyttää.

Agitha kirjoitti...

Pitsiperhonen: Kiitos! Minäkin bongasin sinut muistaakseni kahtena ekana päivänä! :D

Hyytelö kirjoitti...

Näin sinut kakkospäivänä, ja potkin nyt itseäni vähän päähän kun en pyytänyt kuvaa, olit niin suloinen ja sieväD:

Mari kirjoitti...

Mä näin sut vilaukselta (näin et kävelit jossakin ja olin itse nousemassa portaita ylös) eli en voinut ottaa kuvaa, mutta olit todella suloinen! (Ja sun hiukset oli ihan älyttömän hyvin! *__*)

Agitha kirjoitti...

Hyytelö ja Mari: Kiitos molemmille! ♥

Sahakiel kirjoitti...

You look lovely all the days, but I love specially the first picture... how cute!
♥♥♥♥!!

Anonyymi kirjoitti...

tosi suloset asut :3 mutta hei, saisko tosta sun ainakin talvitakin näköisestä kuvaa, kun se oli tossa sun huonepostauksessa kaapissa roikkumassa, ja näyttää niin suloiselta että... :')

Agitha kirjoitti...

Sahakiel: Thank you so much!
Anonyymi: Säästän talvivaatepostaukset syksymmälle, sitten kun on niiden aika. ;D Tämä blogihan on aivan ~ajan hermoilla~. Mutta kylmemmillä keleillä tulet näkemään takkia kyllästymiseen asti!

Anonyymi kirjoitti...

Aaa! Hitto ko pääsiski Tsukiconiin. :/ Animecon meni vaan hengailuksi samojen ihmisten kanssa (missä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta...).

Agitha kirjoitti...

Ene: Hanki liput ajoissa. ;P

M A R M E L A A D I kirjoitti...

Ensimmäisestä kuvasta tuli mieleen... uusi päivä peitto? Todella suloinen itse uutta hankkimassa saako kysyä mistä en aio samanlaista mutta jtn tuon tyylistä, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä näin sinut siellä kakkospäivänä! Ja vielä tunnistin! >:D
Huusin ensimäisenä että "Äiti kato, tuolla on se tyyppi jolta ostin mekon(Yukatan) terriblestä!"
Nyt animeconin jälkeen äiti aina puhuu siitä tytöstä jolla oli ihana mekko jolta ostin sen yukatan :D