sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Synttärinimpparit


Tältä näytin tänään, kun juhlimme mieheni synttäreitä ja minun nimipäivääni. Ne tosin olivat oikeasti Tsukiconin aikaan (17.10.), mutta tänään ajattelimme hieman kahvitella!
Päällä minulla on Angelic Prettyä, ja Babyn rusetti. Jalassa minulla on Hello Kitty -tohvelit! Söpöä.
Pahoittelen taas kuvan laatua, ulkona on synkkä sää ja valo oli huono.

Minua muuten harmittaa, kun tukkani on taas eri värinen kuin lisäkkeet. Vielä Tsukiconissa ne olivat tismalleen samaa sävyä! En ole luonnostani punatukkainen, joten en tiedä miksi hiukseni alinomaa muuttuvat punaisiksi. Onko ero kauhean huomattava? Teen kyllä kaikkeni, että saan punaisuuden pois. Olen huomannut että hopeashampoo auttaa.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuinka suloinen olitkaan! :3

Ja ei, hiusten värieroa ei huomaa lähes ollenkaan :)

Ainiin, tätä pitikin kysyä! Pikkulinnut lauleskelivat, että omistaisit hartsinuken? Olenko oikeassa? Olisiko mahdollisuutta saada siitä postausta? Oletan, että hänkin edustraa tiukasti lolitatyyliä, tai näin minulle ainakin informoitiin :3

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! ♥ Hyvä tietää, väriero nimittäin häiritsee minua niin paljon etten viitsi ottaa edes lähikuvaa naamastani. xD
Juu, minulla on BJD, MSD-kokoinen tyttö Celia. Olen tosiaan harkinnut kirjoittelevani jotain Celiasta, mutta kerrottavaa ei oikeastaan ole paljon. Joutuisin siis tekemään valkokuvapainoitteisen postauksen, ja olen surkea valokuvaamaan. xD Celia saa pian uuden mekon, sen jälkeen saatan tehdä jonkin sortin postauksen.

Roosa kirjoitti...

Kuvassa ne näyttävät samanvärisiltä:))

Sorry tämä kommentti mutta kun olit Tsukiconissa ja olit siinä nemeiran pöydän luona niin mä tulin ja tulin kysymään saanko mä halata sua XD

☆Saga☆ kirjoitti...

Kyllähän värieron huomaa, mutta kuten sinulle mesessä jo sanoin, väriero ei haittaa. Mielestäni on söpöä jos otsatukka on eriväriä muitten hiusten kanssa. Mutta kuten yleensäkin, olet ihan älyttömän söpö! Onnea sinulle sekä miehellesi!(minullakin oli nimpparit Tsukiconissa, eli 17.10) :D

Anonyymi kirjoitti...

tiesitkö että sinua postataan kuvalaudan lolita-osiolle ?

http://www.kuvalauta.fi/a/res/22683.html

CL kirjoitti...

minä en edes huomannut lisäkkeiden eri-sävyisyyttä ensin =) ja erittäin suloinen asu, ihan niinkuin aina = D

Veera / Myy kirjoitti...

Mulla on JUSTIINSA toi sama ongelma mun blondatuilla hiuksilla, ne muuttuu punaseks aarh! :D Kerropas vielä millasia kokemuksia sulla on tosta hopeashampoosta...

Agitha kirjoitti...

MARMELAADI: Okei, hyvä tietää. :D

CndycottoN: Vau, meillä on sama nimipäivä! :D Onnea sinullekin. xD

Anonyymi: En tiennyt, huvittavaa. :D Jussikin pääsi mukaan, onpas tämä nyt jännää. Kiitos linkistä! ;P

Airi: Kiitos! ♥ Taidan vain olla vainoharhainen lisäkkeiden suhteen. :P

Veera: Hyviä kokemuksia on. Kannattaa rohkeasti kokeilla ja antaa vaikuttaa sen 10 min, ero ei ole suuri mutta kuitenkin silmin havaittava. Liikaa käytettynä hopeashampoo saattaa harmauttaa/sinerryttää hiuksiä, mutta silloinkin käydään ihan platinan vaalean kautta ensin. Mistään tujusta tavarasta ei ole kyse, mutta kyllä se hommansa hoitaa n. viikon ajan käytettynä. Olen tyytyväinen. :D

Melsa kirjoitti...

ei hiusten värieroa huomaa melkein yhtään :D

minäkin olisin kiinnostunut BJD-postauksesta ja olisi kiva jos sellaisen tekisit :3

Jousia kirjoitti...

Punainen väri hiuksissa on kyllä pirullinen. Mikään muu ei luultavasti auta kuin sen pois kasvattaminen, nimimerkillä kokemusta on. Minullakin kuultaa latvoissa punainen väri ruskean alta. Luulisi hopeashamppoon auttavan.

Nuo Hello Kitty tohvelit ovat kyllä niin ykkösveto tuohon asuun! Ja mekkosi on yksinkertaisuudessaan erittäin sievä.

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ainakaan olisi huomannut eroa ollenkaan, ellet olisi maininnut. Ja sittenkin minun vaikea erottaa mitään. :>
Asusi on muuten ihana!

Agitha kirjoitti...

Melsa: Ilmeisesti olen vain liian tarkka oman tukkani kanssa. xD Hyvä että muut eivät huomaa eroa.
Kiva tietää että BJD-postaus kiinnostaa, siitä voisi ottaa masentavan marraskuun projektin. :D

Jousia: Hopeashampoo tosiaan auttaa, ehkä käytän sitä seuraavat 5 vuotta kunnes punainen väri on kasvanut pois. :D
Hello Kitty -tohvelit oli mukava löytö (sain ne nimpparilahjaksi). En viitsi käyttää kenkiä sisätiloissa, mutta pelkään sukkien pohjiin pinttyvän likaa, joten on hyvä kulkea söpöissä tohveleissa. (Ja tavisvaatteissakin lämmittää varpaita mukavasti!)

Anonyymi: Kiitos! ♥ Hyvä että ero ei ole huomattava.

Anonyymi kirjoitti...

Olet tunnetusti kovin suosittu suomen lolitapiireissä, tai näin minulle on ainakin kerrottu. Kun ystävystyt ihmisiin, katsotko ihmisten ikää vai persoonallisuutta ja merkitseekö ikä sinulle oikeastaan mitään? Kuinka hyvin voit ystävystyä ihmisten kanssa? Kauanko sinulla menee ystävystyä?

Tämä kysymys on osa mielenkiintoista kouluprojektiani, joten anteeksi offi kommentti.

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Millainenkohan kouluprojekti on kyseessä? :,D (Olenko todella suosittu? :o)
Kun ystävystyn, katson ihmistä ja persoonaa. Iällä ei ole kovin suurta merkitystä, voisin hyvin olla ystävä vaikka 35-vuotiaalle, jos muuten synkkaa. Minulla on myöskin minua muutamia vuosia nuorempia ystäviä (oikeastaan kaikki tärkeimmät ystäväni ovat minua nuorempia), mutta ihan lapsen kanssa on tietysti hankala ystävystyä. Takaikäraja on jossain 15 kieppeillä. Pidän kuitenkin tärkeämpänä henkistä, en fyysistä ikää.
En ole kovin hyvä ystävystymään, koska olen hieman ujo. Todelliseen ystävystymiseen menee vuosia, mutta läheiseksi kaveriksi voi tulla vaikka muutamassa päivässä, jos kemiat synkkaa. (Näin käy aika harvoin, yleensä kaverustuminenkin on pitkä prosessi.) Jokainen ystävyyssuhteeni on alkanut niin erilailla, etten osaa päätellä kuinka kauan ystävystymiseen keskimäärin menee...
En ole paras ihminen tällaisten kysymiseen, koska uusia syviä suhteista muodostan oikeasti aika harvoin. :P

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nimimerkkisi Agitha tulee? ihana postaus, by the way~<3

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Ohohoo, enpäs kerrokaan. Uteliaat saattaa googlettaa tms.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä olet ebayssa myytävistä "Babydollin" kengistä? Tunnistatko kenkien joukosta replicoita?

Tässä linkkiä: http://stores.shop.ebay.com/Little-Chili-Lolita-Shop__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ9275777

Olisi mielenkiintoista tietää, sillä olisin ostamassa ekoja oikeita lolikenkiäni. Kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! En ole koskaan kuvitellutkaan tossuja lolitan kanssa, mutta näyttää toimivan hyvin!
Mitä mieltä olet lävistyksistä? Itse omistan pienen timantin nenänpielessä, ja haluaisin pukeutua lolitaan, mutten ottaa koruani pois. Sopiiko pieni nenälävistys sweettiin omasta mielestäsi?

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kyseessä on Little Chili Lolita Shop, joka tunnetaan lolipiireissä paremmin linglamina. Linglam ei ole ainakaan tunnettu suoranaisesta replicoinnista, tietysti jotain toista kenkää muisuttavia kenkiä saattaa olla. Mutta toisin kuin esim. Secret Shop, Linglam ei ole tunnettu kopioijana.
Kyseessä on "halpis" kiinalainen kenkämerkki, eli mitään maata mullistavaa laatua ei tietenkään kannata odottaa, mutta oikeastaan linglam oli suosituin off-brand kenkämerkki lolipiireissä ennen SS: astumista kuvioihin. Ei siis mitenkään halveksittu merkki, ja oikein hyvä valinta ensimmäisten lolikenkien ostoa varten!

Anonyymi: Tohvelit eivät virallisesti kuulu asuun, mutta toimivat hyvin, kun en sisätiloissa halua liata sukanpohjiani. xDD Ihan söpöt ne on!
Riippuu ihan lävistyksestä, kuinka se sopii lolitaan. Joku suuri ja aggressiivinen ei välttämättä anna kovin tyttömäistä tai nukkemaista vaikutelmaa, mutta joku pieni timantti tms. sopii ihan hyvin osana asua. Yleensä kaikki riippuu toteuttamistavasta, olen nähnyt ihan loleja tatskojakin. Loli on kuitenkin "alternatiivinen muoti", joten joitain sääntöjä kannattaakin vähän rikkoa. :P Oikeastaan lävistykset ja tatuoinnit tuntuvat olevan aika ihailtuja lolipiireissä, joten lupaan että kukaan ei katso sinua kieroon, kunhan lävistys on kaikin puolin sopiva (eli sopii asuusi ja ennen kaikkea sinulle).
Siitä vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus!

Mitä mieltä muuten olet Lolitan ja Himegyarun eroista, että mikä niitä erottaa? Anteeksi outo kyssäri.

Agitha kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos!
Huhhuh, heititpä kysymyksen joka vaatisi piiitkän vastauksen. Yritän nyt tiivistää niin hyvin kuin osaan. En myöskään tiedä kauheasti himestä, joten jotain pieniä asiavirheitä saattaa olla. Käytän lolitan esimerkkinä sweettiä, gothiclolin ja himen eroista tuskin kannattaa edes mainita...
Noh, olennaisin ero on, että ne ovat kaksi eri tyyliä. Molemmat ovat prinsessamaisia ja supertyttömäisiä, mutta siihen samanlaisuus suunnilleen loppuukin.
Lolita on - myönnettäköön - melkoisen lapsekas tyyli. Polvisukkia, tasapohjaisia (tai paksukorkoisia) kenkiä ja hilkkoja. Vaatteita (esim. hilkat), kuoseja (esim. Angelic Prettyn printit)ja yksityiskohtia (esim. pyöreät kaulukset), jotka länsimaissa yhdistetään lasten pukeutumiseen. Hime taas on kaikessa yliampuvuudessaan ja prinsessamaisuudessaankin selvästi aikuisen ihmisen tyyli, kuosit tai leikkaukset eivät ole lapsekkaita, meikki on vahva ja korot korkeat. Voidaan ajatella, että siinä missä lolita haluaa näyttää nukelta, hime haluaa näyttää modernilta prinsessalta.
Jo pelkkä perusidea eroaa jo melkoisesti, mutta on myös tiettyjä yksityiskohtia, jotka erottavat lolitan ja himen selvästi toisistaan. Lolitassa siluetti on lähes aina sama. Vyötärö on erittäin harvoin matala, ja hame on mahdollisimman puffu ja polvipituinen. Himessä vyötärön paikka vaihtelee, hameet eivät ole juuri koskaan ns. "puffuja", ja hame tai mekko voi olla vaikka kuinka lyhyt. Myöskin kengissä on suuri ero, himet käyttävät "tavallisia korkokenkiä" (hyvin röyhelöisiö ja prameita, mutta perusmalliltaan tavallisia), lolitat yleensä eivät. Olennainen ero on myöskin asusteet, himen asusteet ovat nimittäin yleensä aikuisempaan makuun. Kukkia, pieniä rusetteja, tiaroja. Korut ovat myöskin aikuisempia ja kalliimman oloisia, jos vertaa vaikkapa Angelic Prettyn glittermuovikoruihin tai kakkukoruihin. :P
Kaikista olennaisin ero on kuitenkin hiuksissa ja meikeissä. Hime panostaa tietynlaiseen kampaukseen ja tietyslaiseen meikkiin enemmän kuin lolita. Lolimeikki ja kampaus voi periaatteessa olla millainen vain, kunhan se on "lolitamainen" (liukuva käsite), mutta himekampaus ja himemeikki noudattaa tiettyä kaavaa. Tietenkin kaikilla himeillä on oma (nimikko-) tapansa meikata ja laittaa tukkansa, mutta tiettyjä kaavoja seurataan kuitenkin (himekampaus variaatioineen, vahva silmiä suurentava silmämeikki, vaaleat huulet jne.). Meikillä ja kampauksella on suurempi merkitys himessä kuin lolitassa (ts. meikki on olennainen osa himessä, mutta vain tapa kaunistautua ja korostaa hienoa asua lolitassa).
Himet ja lolitat (Japanissa, länsimaissa kaikki ernut ovat jokseenkin yhtä suurta perhettä :P) ovat aivan erilaisia ihmisiä. Lolitoja pidetään stereotyyppisesti "ernuina", ujoina tyttöinä joilla on kummat vaatemieltymykset. Himet taas ovat enemmän trendikkäitä, vaikkakin oman tyylinsä edustajia. Tyylit esiintyvät eri osissa kaupunkia, niillä on omat kauppansa, omat lehtensä. Hime ei myöskään ole ns. sunnuntaityyli kuten lolita, siihen ei pukeuduta vain silloin kun "halutaan olla himejä".
Erot ovat siis aika valtavat. Ainut yhteinen tekijä on Himeka Shirosaki. :P Tosin aika välillä törmää hyvin "lolitamaisiin" himeihin, jotka saattavat käyttää vaikka hilkkaa, eivätkä meikkaa yhtä vahvasti jne. He saattavat jopa käyttää joitakin lolimerkkien vaatteita. Oletan kuitenkin, että tarkoitat himellä nimenomaa stereotyyppistä Diamantees-tyttöä. :P