sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Syyskuussa tapahtunutta

Kyllästyin odottamaan blogini valmistumista, joudutte siis vielä hetken aikaa kärsimään keskeneräisestä ulkoasusta, vaikka jatkankin päivittelemistä taas. Mitä pidätte ulkoasusta tähän mennessä? Rupean myöskin yleisön pyynnöstä kirjoittamaan vain sinisellä fontilla, vaaleanpunainen on liian haalea joidenkin näytöllä.

Jokin aika sitten ostin itselleni kauan kaivatut ponihäntälisäkkeet. Löysin Lahdesta (!!) peruukkikaupan, jossa myydään myös kaikenlaisia hiuslisukkeita. Olen hyvin onnellinen, kerrankin voin ostaa jotain "oikeassa elämässä", enkä aina vaan netissä! Lisäkkeet eivät tosin vielä täysin vastaa oman tukkani väriä, mutta pääsen lähemmäs koko ajan. Edessä on vielä ainakin yksi kampaajakäynti, jonka jälkeen tukkani on toivon mukaan hämäävän saman värinen kuin lisäkkeeni.
Tällainen oli asuni eräänä päivänä, kun kävin ystäväni kanssa kaupungilla. Kaikki vaatteet ovat Angelic Prettyltä. (Kuvassa nähtävillä myös uudet lisäkkeet!)

12 kommenttia:

Nao-yu kirjoitti...

Näin tämän kuvan jo terriblessä. Oikein syötävän ihana asu ♥ ja lisäkkeet myös.

Missä päin lahtea se kauppa muuten on? Voisi käydä itsekkin kurkistamassa (asun hollolassa meinaan 8DD).

Agitha kirjoitti...

Nao-yu: Kiitos kiitos! ♥ En osaa sanoa tarkkaa osoitetta, Aleksanterinkadun varrella kuitenkin sellaisessa kujamaisessa syvennyksessä. Jonkun sorin kampaamotarvikekauppa kyseessä, nimikin taas ihan hukassa...

PinkRainboW kirjoitti...

Tosi kivat lisäkkeet :) sopii sulle

Agitha kirjoitti...

PinkRainboW: Kiitos! ♥

emma♫ kirjoitti...

Ihanaa, oot palannu !

Sopii mielettömän hyvin noi lisäkkeet sulle, ja hiusväri kans. Kuten myös noi vaatteet ♫

Emilie kirjoitti...

Löytyykö Suomesta todella noin hyviä lisäkkeitä? O______O
Näytät taas kerran niin söpölle!
Uusi ulkoasu on muuten aika hieno. :)

Hapi-Hapi kirjoitti...

uusi ulkoasu on todella suloinen ^^ ja ooh nuo lisäkkeet ovat ihanat ja sopivat sinulle aivan uskomattoman hyvin! olivatko kalliit?

Anonyymi kirjoitti...

Aaah, rakastan sun blogias vaikken kovin paljon lolitasta perustakkaan. Mut nyt tällänen kysymys, eli mitä GosuRori tarkalleen tarkoittaa? Anteeks tyhmä kysymys, mutta tuntuu vaan luontevammalta kysyä selvästi Lolitalta, eikä esimerkiksi koulumme pitsihamelegingsit-hirmuilta.

Ja kaveri halus vielä tietää; onko sun mielestäsi typerän näköstä käyttää pelkkiä sukkahousuja lolitapuvussa?

Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjestas! Ihan ihka oikea prinsessa. Minä en tälläisestä lolitasta ole kuullutkaan. Syötkö pelkkiä herkkuja ja kakkusia, niinkuin prinsessat? Ja millainen olet luonteeltasi? Lapsekas? Pitääkin ottaa selvää tästä tyylistä..

CandycottoN kirjoitti...

Ulkoasu on nyt tosi kiva! Ja lisäkkeesi ovat aivan upeat! Millainen kiinnitys niissä on? Ja oih, tuo rusetti päässäsi on übersöpö!

Agitha kirjoitti...

emma: Aww, kiva että jollain on ollut ikävä. xD Kiitos! ♥

Emilie: Minäkin olin yllättynyt ja hyvin epäileileväinen, kun äiti kertoi kaupasta minulle, kun haikailin ponihäntälisäkkeiden perään. :D Elämä on ihmeellistä. Kiitos! ♥

Hapi-Hapi: Kiitos! ♥ Lisäkkeet olivat aika kalliit, n. 50 euroa kipale. Netistä (ebaystä tms.) löytyisi varmaan halvemmalla, mutta halusin sovittaa väriä oikeassa elämässä(vaikka se ei silti olekaan ihan sama kuin omassa tukassani).

Anonyymi: On tosi kiva, kun myös ei-niin-lolista-innostuneet lukee tätä blogia! Avartaa maailmaa jne. ja saa minut tuntemaan että tämä blogi on ihan bloginakin hyvä. :D Gosurori on periaatteessa japanilainen lausumistapa gothiclolitalle. Japanilaisille monet ääneet (esim. -thic) ja kirjaimet (esim. r) ovat vieraita lausumistavaltaa, joten japanilaisten suussa ns. länsimaiset sanat taipuvat vähän oudoksi. Gosurori on myöskin huomattavasti helpompi kirjoittaa katakanoilla kuin gothiclolita (oikeastaan gothiclolitan kirjoittaminen kanoilla on mahdotonta!). Jotkut länsimaalaiset puhuvat gothicloleista (tai pelkistä loleista) gosuroreina, mutta minun mielestäni se on vähän tyhmää. :P Makuasia.
Minäkin käytän joskus pelkkiä sukkahousuja loliasussa, eli ei, se ei minun mielestäni ole tyhmää. :D Oikeastaan se näyttää fiksummalta kuin sukkien pukeminen sukkahousujen päälle kylmällä säällä, vaikka harrastan joskus sitäkin.

Anonyymi: Aww, kiitos. :D Upeaa että jopa ihmiset, jotka eivät ole lolista kuullutkaan, löytävät blogini. Suosittelen tutkimaan sivuston www.enfantterrible.fi, jos haluat lolista lisätietoa!
Haluaisin syödä pelkkiä kakkusia, mutta ikävä kyllä terveys ei oikein anna periksi! Olen kuitenkin todella perso makealle, rakastan pieniä (ja isoja), söpöjä, makeita leivoksia. Syön jotain makeaa melkein joka päivä, täytyy myöntää. xD Mutta olen pukeutumisestani huolimatta tavallinen ihminen ja syön tavallista ruokaa (tosin olen nirso).
On vaikea arvioida omaa luonnetta, mutta en sanoisi olevani kovin lapsellinen. Minulla on lapsellinen puoleni, pidän saduista ja leluista, mutta toisaalta olen aina ollut hieman varhaiskypsä. Olen myöskin melko "vakava", en pidä riehumisesta tai juhlimisesta, vaan nautin enemmän kahvilakäynneistä ja korkeatasoisesta (no hehheh...) huumorista. Olen kiinnostunut filosofiasta ja psykologiasta siinä missä vaatteitten ostelemisesta ja tietokonepeleistä. :D Sen lisäksi olen aika ujo ja hiljainen, viihdyn hyvin yksin. En siis sanoisi olevani mitenkään pirtsakka, kevytmielinen tai erityisen iloinen, vaikka ulkomuotoni saattaa antaa sellaisen kuvan. xD Kaikilla ihmisillä on monta puolta. Parhaiten luonteeni selviääminuun tutustumalla. :P

CandycottoN: Kiitos! ♥ Lisäkkeet kiinnitetään ns. hainhampailla, en tiedä niille parempaa nimeä. :D Nopeasti kuitenkin päähän, klips vaan.

Essi kirjoitti...

Oot söpö ♥