tiistai 2. joulukuuta 2008

Angelic and Pretty


Sain tänään Closet Childista tilaamani Angelic Prettyn hameen sekä Secret Shopin replicat Angelic Prettyn teapartykengistä. Olen kovin iloinen.
Hametta en ollut ehtinyt kovin kauaa haikailla, sillä se sattui olemaan Closet Childissä myynnissä juuri silloin, kun päätin haluavani sen. Toki olen pitänyt sitä kauniina ties kuinka kauan, ja olen kadehtinut kaikkia jotka omistavat jotain samaan sarjaan kuuluvaa. Oli ilahduttavan virkistävää saada taas jotakin Angelic Prettyltä, laatu jaksaa yllättää minut aika, ja jaksaisin hypistellä helmassa olevaa tylliä tuntikausia... Hintaa hameelle kertyi postikuluineen 147 euroa, ei siis kovin paljoa ainakaan siihen nähden, että minun silmissäni hame on uuden veroinen.
Kengät ostin jokunen kuukausi sitten kimppatilauksen mukana. Sain ne vasta vähän aikaa sitte, mutta niillä ei onneksi ollut kiire. Kengät ovat yllättäen ihan hyvää laatua, vaikka replicat ovatkin, joten taidan tilata Secret Shopista toistekin (vaikka joutuisinkin taas käyttämään välittäjää). Hintaa kengille tuli välityskuluineen ja tulleineen yhteensä 80 euroa.

Ei kommentteja: