tiistai 2. joulukuuta 2008

Raportti yö-miitistä


Järjestin miitin 29.-30.11.2008 ensimmäistä kertaa elämässäni. Olimme suunnitelleet muutaman lolikaverin kanssa yön yli pidettävää miittiä edellisessä miitissä, ja minä uskaltauduin ottamaan taakan kantaakseni.
Mukaan olin kutsunut Nemeiran, Lotta from Wonderlandin, madteapartyn ja Enedrian. Tapasin tytöt juna-asemalla, onneksi kaikki olivat ajoissa.
Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului mennä puistoon ottamaan talvisia valokuvia, mutta koska sää oli kaikkea muuta kuin talvinen tai valokuvauksellinen, päätimme mennä suoraan kahvilaan. Kahvilaksi valitsime Coffee Housen sen huokeahkon hinnan ja tilavuuden takia. Kahvilassa joimme (vaahtokarkki)kaakaota, ja juoruilimme varmaankin parin tunnin ajan.
Kahvittelun ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen suuntasimme Trioon, jossa tarkoitus oli ostaa joululahjoja, mutta päädyimmekin ostelemaan tavaroita itsellemme. Triossa istahdimme vielä syömään jäätelöä, minkä jälkeen suuntasimme minun kotiini.
Kotona tilasimme kolme pitsaa, niissä oli riittävästi syötävää viidelle pienelle tytölle. Kaikki kolme pitsaa tuli syötyä kokonaan.
Pitsailun jälkeen päätimme ottaa valokuvia. Oli jo melko myöhä, jote kuvien ottaminen meni tietenkin pelleilyksi, mutta hauskaa oli. Onneksi onnistuimme ottamaan muutaman galtsukelpoisenkin kuvan.
Kuvattuamme söimme vielä vähän lisää, tällä kertaa kakkua ja karkkia. Sen jälkeen istuskelimme hetken, ja aloimme katsoa elokuvia.
Elokuviksi valitsimme Nanat 1 ja 2. Nana oli ilmeisesti osuva valinta, ainakin se herätti tunteita ja jopa keskustelua jälkikäteen. Nana 3:a odotellessa...
Nanojen jälkeen peseydyimme ja jatkoimme elokuvaputkea Monty Pythonillä. Kaikki olivat kuitenkin jo aika väsyneitä, eikä kukaan tainnut seurata elokuvaa enää kovin tarkkaan. Olin huomaavinani muutaman nuokahtelevan. Niimpä jätimme elokuvan kesken, ja kävimme nukkumaan kello 4:30.
Aamulla heräilimme jo 11 aikaan, mutta nousimme ylös vasta puolilta päivin. Laittautuessa kului paljon aikaa, etenkin kun talossa oli viisi lolia ja vain kaksi peiliä ja rajoitettu määrä pistorasioita. Vajaassa parissa tunnissa saimme kuitenkin itsemme valmiiksi, ja suuntasimme takaisin keskustaan ja rautatieasemalle. Rautatieasemalla jätimme murheiset hyvästit ja suuntasimme kukin omille teillemme. Hei hei, toivottavasti polkumme kohtaavat taas!
(Ensi kerralla otetaan kimppakuva!)

Ei kommentteja: